Haberler

Prof. Dr. Özbek, Ddh Algoloji Kliniğini Ziyaret Etti

Prof. Dr. Hayri Özbek, Denizli Devlet Hastanesi'nde (DDH) 3 ay önce açılan Ağrı Polikliniğini ziyaret ederek, ağrı tedavisindeki uygulamalar hakkında bilgi verdi.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Algoloji (Ağrı) Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hayri Özbek, Denizli Devlet Hastanesi'nde (DDH) 3 ay önce açılan Ağrı Polikliniğini ziyaret ederek, ağrı tedavisindeki uygulamalar hakkında bilgi verdi.

Ağrı tedavisinde, son yıllarda uygulanan girişimsel teknikleri anlatmak ve göstermek amacıyla DDH Ağrı Kiniği sorumlu hekimi Uz. Dr. Yaşa Erim Gedik'in davetlisi olarak Denizli'ye gelen Prof. Dr. Özbek, Uz. Dr. Yaşa Erim Gedik ile birlikte toplam yedi vaka üzerinde girişimsel tedavi uyguladı.

Uygulamalara Süleyman Demirel Üniversitesi Anestezi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Pakize Kırdemir de katıldı.

Gedik, ağrı polikliniğine başvuran hastaların oldukça fazla olduğunu ve bu eğitimle hastaları başka bir merkeze sevk etmek zorunda kalmadan tedavilerini hastanede tamamlayabileceklerini kaydederek, olanakların sağlanmasında emeği geçen DDH Başhekimi Uz. Dr. Ramazan Canural ve Başhekim yardımcısı Uz. Dr. Kenan Yıldırım'a teşekkür etti.

- DENİZLİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title