Haberler

Vanlı esnaftan AK Parti İl Başkanı'na hayat pahalılığı tepkisi: Bunun sorumlusu sizsiniz

Güncelleme:

AK Parti Van il Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ile bir esnaf arasında yaşanan diyalog gündem oldu. Esnaf, hayat pahalılığı nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları AK Partili Türkmenoğlu'na aktararak "Esnaf olarak perişanız. Şu an bunun yüzde 99 sorumlusu başımızdaki partidir, sizsiniz. Bunun farkındasınız değil mi" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 11 Haziran'da Van'da katılacağı açılış öncesi AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu esnafı ziyaret ederek bölge halkını açılışa davet etti.

"NE OLDU? ŞU ZENGİN ÇEŞİTLİLİĞE BAK"

İl Başkanı Türkmenoğlu ile bir esnaf arasında geçen diyalog, sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medyada paylaşılan videoda genç esnaf, Türkmenoğlu'na "İyi olmamız için bir sebep söyleyin, hiç iyi değiliz. Esnaf olarak perişanız. Şu an bunun yüzde 99 sorumlusu başımızdaki partidir, sizsiniz. Bunun farkındasınız değil mi? Kendi görüşümü belirtiyorum, hal hatır sordunuz söyledim. Yazık ettiniz bize" dedi. AK Partili Türkmenoğlu ise, "Ne oldu? Şu zengin çeşitliliğe bak" diye yanıt verdi.

"BUNUN SORUMLUSU SİZLERSİNİZ"

Bunun üzerine esnaf, "Daha ne olması gerekiyor? Zengin çeşit dediğiniz bu mu? Geçen sene 25 liraya aldığım terliği 20 liraya da verebiliyordum hediye de edebiliyordum. Şimdi bu ne kadar, 70 lira. Çok iyi biliyorsunuz bunun sorumlusu sizlersiniz" diye konuştu.

"HAYAT PAHALILIĞINI BİZ ÇÖZECEĞİZ"

"Hayat pahalılığı bir gerçektir. Bu hayat pahalılığını biz çözeceğiz" diyerek uzaklaşan AK Partili Türkmenoğlu'na esnaf, "Sanmıyorum, gençlere yazık ettiniz, esnafa yazık ettiniz, bitirdiniz" diye tepki gösterdi.

Kaynak: ANKA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Deniz Demir AK Parti Politika Güncel Haberler

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (20)

ayh:

Adam tepkisini siddet, kufur , kavga olmadan dile getirmis. Bravo

134
5
yanıtYanıtla
Ensar Ustaoglu:

demoktarik olarak herkesin tepki vermesi uygundur ister A parti ister B partisi olsun tepki yoksa partiler milleti aptal yerine koyarak kutuplaştırarak bazı şeylerin üzerini kapatmaya çalışmasınlar milleti salak yerine koymasınlar açıkçası

120
3
yanıtYanıtla
Şerif Ali:

İşte AKP seçmeninden farkları. 3-5 torba kömür daha fazla almak için ne şiddet, ne hakaret, ne saygısızlık bulamazsın. Erdem ve irfan sahibi olmak böyle bir şey. Kırmadan, incitmeden sorununu söylersin. Malatya'da ki olayı izleyince seçmen farkı daha iyi anlaşılıyor. Tebrik ediyorum.

65
9
yanıtYanıtla
Mehmet Doğan:

Anlayamadığın şey saygılı erdemli olan Ak Parti'li il başkanı. Malatya da ki sizin ortağınızın il başkanı gibi çakal diye tepki vermiyor,kibar bir şekilde cevaplıyor. O gözlüklerini çıkar haberi öyle oku.

yanıt4
yanıt22
ismail bey :

Tabi eskiden elektrik,kaçak, tütün kaçak, çay kaçak, mazot kaçak, uyuşturucu ticaretide var. şimdi işleriniz kesildi tabi eşkiyalar.

2
49
yanıtYanıtla
Gelir Geçer Her şey:

Makarnacı seni

yanıt10
yanıt3
Zama Zam:

Emin olun bu tepkiler az insan içine çıkmamaları lazım

41
5
yanıtYanıtla
Adem Sahin:

Neden perişan olmuş allahdan korkun hangi lider ister ülkenin kötü olmasını ama biraz sabır sart

4
36
yanıtYanıtla
Muhamed:

Utanmadan bide hangi yüz ile o mazlum kirasını ödemeyecek çocuklarının yüzüne gülemeyecek hale getirdiniz düşün güzelim ülkemizin yakasından yeter artık ülkede ne huzur bıraktınız nede keyif yazıklar olsun.??????

35
3
yanıtYanıtla
engin hazlipinar:

Il kadrolari baskanlari vs. kraldan cok kralci. Cakarli araclar gorgusuzlukler cikar menfaat pesinde kosmalar. Allah bu davadan uzak kadrolarla Reis imizin yardimcisi olsun.

2
25
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title