Haberler

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kamalak'ın iftar alanına gelmesi ve vatandaşlarla selamlaşması Kamalak'ın konuşması - "Türkiye şu an batının bir mülteci kampı haline gelmiş vaziyettedir" Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Türkiye şu an batının bir mülteci kampı haline gelmiş vaziyettedir.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kamalak'ın iftar alanına gelmesi ve vatandaşlarla selamlaşması

Kamalak'ın konuşması - "Türkiye şu an batının bir mülteci kampı haline gelmiş vaziyettedir"

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Türkiye şu an batının bir mülteci kampı haline gelmiş vaziyettedir." dedi.

Kamalak, partisince Korkuteli ilçesinde düzenlenen iftar programında, 1 milyarı aşkın insanın her gün aç yattığını, çocukların ise çatışma ortamında bulunduğunu söyledi.

Dünyada 60 milyondan fazla insanın yerinden yurdundan edilerek mülteci hayatı yaşamaya mecbur bırakıldığını ifade eden Kamalak, "Şu an Türkiye, batının bir mülteci kampı haline gelmiş vaziyettedir. Yetmedi, aynı zamanda batının sınır karakolu bekçisi vaziyetinde. Batılı efendiler, 'Siz o mültecileri batıya bırakmayın, icap ediyorsa biz size maddi yardımda bulunalım' diyorlar. Yani sadaka teklif ediyorlar." diye konuştu.

İnsanların evlerini başlarına yıkan, yerlerinden yurtlarından edenin batılı ülkeler olduğuna savunan Kamalak, Türkiye'nin ise soykırım yapmakla suçlandığını vurguladı.

İslam coğrafyasının birlik ve beraberlik içerisinde olmadığı müddetçe batının boyunduruğundan kurtulamayacağına dikkati çeken Kamalak, bugün yaşanan olayların yıllar önce Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan tarafından öngörüldüğünü kaydetti.

Suriye ve terör konusunda iktidarı sürekli uyardıklarını dile getiren Kamalak, Saadet Partisi dışında hiçbir partinin sorunları çözemeyeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Politika

Mustafa Kamalak Korkuteli Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title