Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Bilecik'te

Güncelleme:

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "76 şehre 40-50 yıl sonraki ihtiyaçlarını karşılayacak suyu biz temin ettik. Çünkü biz büyük düşünüyoruz." dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "76 şehre 40-50 yıl sonraki ihtiyaçlarını karşılayacak suyu biz temin ettik. Çünkü biz büyük düşünüyoruz" dedi.

Eroğlu, Bilecik'in Yenipazar ilçesinde partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, iktidarları döneminde Türkiye'de 20 milyon dekar araziyi sulamaya açtıklarını kaydetti.

"76 şehre 40-50 yıl sonraki ihtiyaçlarını karşılayacak suyu biz temin ettik. Çünkü biz büyük düşünüyoruz. Ormanda destan yazdık" ifadesini kullanan Eroğlu, şöyle konuştu:

"Dünyada orman azalırken, biz dünyada orman varlığını artıran nadir ülkelerden biriyiz. Yani sadece bu son 11 yılda 3 milyar adet fidanı toprakla buluşturduk. Çünkü hakikaten çalışıyoruz, gayret ediyoruz, millet için ne varsa, millet için elimizden gelen gayreti şevk ve heyecanla takip ediyoruz ve sizlere hizmet etmenin heyecanı ile yaşıyoruz. Özetle söylemek istediğimiz şu, 'insanı yaşat ki, devlet yaşasın'. Bilecik, hükümetimizden önce unutulmuş bir ilimizdi. Şu ana kadar Bilecik'e yapılan yatırımlar o kadar fazla ki, az önce de ifade ettim. Şu ana kadar Bilecik'e bizim yaptığımız yatırımlar, 5,5 milyar liradır. 2013 tarihinde, 20 müjde vermişim. Şimdi bu müjdelere ilave olarak, 10 müjdeyi daha veriyoruz ve son 6 ayda, 30 müjde ile Bilecik'e geldim. Öyleyse Bilecik'i seviyoruz. Çünkü burası Osmanlı'nın diyarı. Osmanlı çınarı buradan dikildi ve 3 kıtayı kaplayan dallarıyla. O bakımdan buraya hizmet etmek, bizim için ibadettir, bir vefa borcudur."

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz ve Belediye Başkanı Cengiz Arıkan'ın konuşmasının ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapan Eroğlu, vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

-"Onlar perişan olacaklar, heder olacaklar"-

Daha sonra İnhisar ilçesine geçen Eroğlu, burada vatandaşlara hitap ederek, 17 Aralık operasyonu ve sonrasında yaşananları anımsatarak, "İnşallah bu millet bu oyunu anladı. Bu derin illeti, desiseyi kavradı" dedi.

"Biz diyoruz ki, onların bir hesapları varsa Cenab-ı Allah'ın da bir hesabı var. Onlar perişan olacaklar, heder olacaklar" değerlendirmesinde bulunan Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bakın ben şunu görüyorum, inanın gönlümüze, kalbimize gelen şu; bu milletin artık yıldızı parlak, bahtı açık. Cenab-ı Allah'ın Murad-ı İlahisi de artık bu milletin yükselişinden yana. Dolayısıyla bu asra, bu millet mührünü vuracak. 21. asra mührümüzü biz vuracağız. Buna hiç kimse mani olamaz. 30 Mart var ya basit bir belediye seçimi değil, bu tarih bir milat olacaktır. Bu tarih, milletin yükselişine devam veya istikrar kaybolsun diye karar vereceği çok önemli bir milli gündür, bir milat olacaktır. Bu AK Parti meselesi değil, milletin önünü, yükselişini kesmek isteyenlere hep birlikte cevap vermemiz lazım. Yoksa belediye başkanı meselesi değil. İnanın durum budur, hatta bizim bildiklerimizi, bazı şeyleri söyleyemiyoruz. Çünkü, neticede devlet sırrı, bunu bizim bildiklerimizi hele tabii, Başbakan'ın bildikleri daha fazla. İnanın bunu bildiği için neticede tarihi mesuliyeti sebebiyle, kendisi Türkiye'yi karış karış geziyor, dünyayı mekik gibi dokuyor. Neticede bunu niçin yapıyor? Millet için yapıyor. Bu bakımdan değerli kardeşlerim, sizler 30 Mart'ta bu millet düşmanlarına, bayrak düşmanlarına, vatan, devlet düşmanlarına gerekli cevabı vereceğinize inanıyorum."

Eroğlu, merkeze bağlı Vezirhan beldesinde gerçekleştirilen programa da katılarak, halka hitap etti. Vezirhan Belediye Başkanı Yusuf Fidan, Eroğlu'na porselen tabak hediye etti. - Bilecik

Kaynak: AA / Politika

Veysel Eroğlu Yenipazar Türkiye Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title