Haberler

Akbelen'e giden Muharrem İnce'ye soğuk duş! Karşılaştığı tepki sonrası mikrofonu bırakıp alanı terk etti

Güncelleme:

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ağaç kesimini protesto eden vatandaşlara destek için geldiği Akbelen'de tepki ile karşılaştı. Alana jandarma korumasıyla gelen ve forumda söz alan İnce'ye vatandaşlar, "Burada kalacaksanız gelin, görünüp gidecekseniz gelmeyin" ve "Oynamaya mı geldin Muharrem?" gibi tepkiler verdi. Tepkiler sonrası İnce, "Sorunu çözmek istiyor musunuz? Bana öyle gelmiyor" diyerek mikrofonu bıraktı ve alanı terk etti.

Muğla İkizköy'de Yeniköy-Kemerköy Termik Santralı'nın kömür sahasını genişletmek için Akbelen Ormanı'nda başlayan ağaç kesimine karşı protestolar sürüyor.

MUHARRREM İNCE'YE TEPKİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün ziyaret ettiği Akbelen'e bugün de Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce geldi. Ancak İnce, destek olmaya geldiği vatandaşların tepkisiyle karşılaştı.

Akbelen'e giden Muharrem İnce'ye soğuk duş! Karşılaştığı tepki sonrası mikrofonu bırakıp alanı terk etti

JANDARMA KORUMALARIYLA GELDİ

Akbelen Ormanı kamp alanına forum yapılırken jandarma korumaları ile gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve partili yöneticiler alkışlar, yuhalamalarla protesto edildi.

Akbelen'e giden Muharrem İnce'ye soğuk duş! Karşılaştığı tepki sonrası mikrofonu bırakıp alanı terk etti

"BURADA KALACAKSANIZ GELİN"

Forumda söz alan Muharrem İnce'ye "Burada kalacaksanız gelin, görünüp gidecekseniz gelmeyin" diye tepki gösterildi. bazı vatandaşlar ise "Oynamaya mı geldin Muharrem?" diye seslendi.

MİKROFONU BIRAKIP ALANDAN AYRILDI

Muharrem İnce, kendisine tepki gösterenlere, "Sonuç almak istiyorsanız ciddi bir şekilde, şov yapmadan eylem yapmanız gerekiyor. Sorunu çözmek istiyor musunuz? Bana öyle gelmiyor" dedi. Daha sonra mikrofonu bırakarak alandan ayrıldı.

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Memleket Partisi Muharrem İnce Jandarma Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

YUSUF ALPASLAN:

demekki ağaç bahane,burası chp nin siyasi rant sağlamak için açtığı yeni bir cephe.öyle olmasaydı,inceye buyrun hoşgeldiz derdiniz adam gibi sahip çıkardınız.

111
55
yanıtYanıtla
medcan:

Oyuna gelmeyin, Ağaçla, çiçekle, böcekle ilgisi yok. Atılan sloganlara bakınca herşey anlaşılıyor. Örgüt mensupları orayı ele geçirmiş geziye çevirmeye çalışıyor.

81
36
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

İnsanlar siyasetçilerden bıktı, usandı artık...

105
5
yanıtYanıtla
zırzop:

sol güruhun siyaset devşirme alanına döndü yine ağaçlar unutuldu, hani gezide Mesele iki ağaç değil sen hâlâ anlamadın mı! diyenler gibi

48
13
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

sende bir iki kişiyi kovalasaydın

44
5
yanıtYanıtla
kubilay kuzu:

eeee adam gibi siyaset yapmayı bilmek gerek

20
7
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

yaşiyormu bu 2 kere secmenini yarı yolda bıraktı hala konusuyor. bu tip insanlar oldu surece daha cok kzanırlar

15
12
yanıtYanıtla
Mahmut yıldırım:

Neticede sade vatandaş gibi gelmiş iki laf edecek yapılan çok ayıp.

19
7
yanıtYanıtla
erge_nekon:

İşi gücü bırakıp sizinlemi kalsaydı, adam çıkmış gelmiş daha ne istiyorsunuz,ince harcıdır,yalanı dolanı olmaz

13
12
yanıtYanıtla
Mutlu :

Akpyi protesto ederler..kilicdaroglu gider yuhlarlar..ince gider kovarlar..derdiniz agac orman degil show yapmak o zaman.ne haliniz varsa gorun o zaman simariklar sizi...

13
7
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title