Haberler

MHP İzmir Milletvekili Tanrıkulu İzmir'de

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (İESOB) ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in, "Birkaç Mehmet"...

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (İESOB) ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in, "Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclisi toplayamayız" şeklindeki sözlerine tepki gösterdi.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Atilla Sertel'i ziyaretinde, Çelik'in sözlerine yanıt veren Tanrıkulu, "Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplamayız' lafını dile getiren AKP yöneticilerine; şehitliğin anlamı ve ulviliğini, ne mutlu ki; İzmirlilerimiz en güzel şekilde cevaplandırmıştır"dedi.

Foça saldırısının ardından kenetlenen ve kan bağışına koşan İzmirlilerin hassasiyetinin tüm Türkiye'ye örnek olduğunu kaydeden Tanrıkulu, "Geçen

gün Foça'da meydana gelen hain saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza, kan vermek için İzmirlilerimizin göstermiş olduğu duyarlılık, milli birlik ve beraberlik, ülkemiz üstüne oyun tasarlayanlara ve buna göz yumanlara büyük bir ders olmuştur. Milli mücadele dönemindeki manzaraları andıran birlik ve dayanışma ile oluşan tablo, bu çevreleri tedirgin etmiştir.Terörün bu kadar artmasındaki en büyük sorumlular muhakkak ki; teröre bakış açısı bu yönde olan yöneticiler, Oslo görüşmelerini tasarlayanlar ve gerçekleştirenlerdir.Artan terörü engelleyecek mevcut hükümettir ve bu sorumluluğunu bahaneler üretmeden yerine biran önce getirmelidir. Vatandaşlarımız hükümetin terördeki bu başarısızlığını önümüzdeki en yakın seçimlerde muhakkak değerlendirecektir"

Tanrıkulu'nun her fırsatta Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etmesinin kendilerini çok mutlu ettiği belirten Serter, bu şekilde gerçekleştirilen görüş alışverişlerinin İzmir'e büyük katkı sunduğunu söyledi.

MHP'li Tanrıkulu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinin ardından İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (İESOB) gitti, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu tarafından karşılandı. Mutlu, Tanrıkulu'nun Bakanlığı sırasında esnaf teşkilatının tüm sorunlarıyla yakından ilgilendiğini, alışveriş merkezleriyle ilgili kanun teklifiyle de takdir topladığını söyledi.

"Foça'da meydana gelen hain saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza, kan vermek isteyen İzmirlileri hastanelere ücretsiz taşıyan taksici esnafımıza,

sizin aracılığınız vasıtasıyla teşekkürlerimi sunuyorum. Böylesine ulvi bir davranışı sergileyen taksici esnafımız büyük bir sorumluluk örneği göstermiştir" diyen Tanrıkulu, esnafın sorunlarını vekilliği döneminde de takip ettiğini belirtti.

Tanrıkulu, Alsancak Limanı Projesi kapsamında yapılmak istenen AVM'ye bir kez daha karşı çıktı ve Kemeraltı-Alsancak esnafının yanında olduğunu yineledi. Tanrıkulu, "Hükümetin yıllardan bu yana esnaf ve sanatkarımıza hipermarketler konusunda çeşitli vaadler vermesinin ardından, bu konuda Gümrük ve Ticaretten sorumlu Bakanın 'AVM'lerin kapanmasına razı değilim' açıklaması son noktayı koymuştur" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Milliyetçi Hareket Partisi Mehmet İzmir Politika Güncel Haberler

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında neler oluyor? İşte 7 soru 7 cevapta gündemi sarsan dosya

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında neler oluyor? İşte 7 soru 7 cevapta gündemi sarsan dosya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Akıllara durgunluk veren olay! 17 yaşında kayboldu, 27 sene sonra komşunun samanlığından çıktı

Akıllara durgunluk veren olay! 17 yaşında kayboldu, 27 sene sonra komşunun samanlığından çıktı

Toptancının verdiği fiyatı beğenmeyince bir kamyon patlıcanı çöpe döktüler

Toptancının verdiği fiyatı beğenmeyince bir kamyon patlıcanı çöpe döktüler

title