Haberler

Mersin'de, MHP'den İstifa Eden Başkanvekili ve Meclis Üyeleri İyi Parti'ye Geçti

MERSİN'de geçen ay düzenledikleri basın toplantısı ile MHP'den istifa eden Büyükşehir Belediye Başkanvekili Kerim Tufan ve beraberindeki meclis üyeleri, bugün düzenlenen törenle İYİ Parti saflarına katıldı.

MERSİN'de geçen ay düzenledikleri basın toplantısı ile MHP'den istifa eden Büyükşehir Belediye Başkanvekili Kerim Tufan ve beraberindeki meclis üyeleri, bugün düzenlenen törenle İYİ Parti saflarına katıldı. Daha önce İYİ Parti'ye geçen Belediye Başkan Burhanettin Kocamaz, "Halen bizi Milliyetçi Hareket Partisi'nde zannedenler var. Bizim sırtımızdan hak etmeyen birileri bu belediyeye gelmemeli" dedi.

Kent merkezindeki salonda düzenlenen törene, MHP'den istifa eden Büyükşehir Belediye Başkanvekili Kerim Tufan ve beraberindeki meclis üyeleri ile daha önce İYİ Parti'ye geçen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İYİ Partili milletvekilleri Behiç Çelik ve Hakan Sıdalı, İl Başkanı Servet Koca, partililer ve vatandaşlar katıldı.

'BİZİ MHP'DE ZANNEDENLER VAR'

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, törende yaptığı konuşmada, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında kendisine ve belediyeye yönelik kumpaslar kurulduğunu belirtti. Kocamaz, "15 Temmuz sonrasında belediyemize bir kumpas kuruldu ve adeta ömrü bu ülkeyi bölmek, parçalamak isteyen hainlerle mücadeleyle geçmiş Burhanettin Kocamaz'ın üzerine yafta yapıştırmaya çalıştılar. Çok şükür abdestimizden yoktu, namazımızdan da şüphemiz olmayacaktı. Neticede bir kısım arkadaşlarımız maalesef gözaltına alındı. Bir kısmı tutuklandı ama ilk gün söylediğimiz sözün sonuna kadar arkasında olduk. Ne dedik? 'Bu belediyede Apo'cu da olmaz, FETÖ'cü de olmaz' dedik. İnsanlarımızı sadece Burhanettin Kocamaz'ın İYİ Parti'de olduğunu söyleyeceğiz. Çünkü halen bizi Milliyetçi Hareket Partisi'nde zannedenler var. Bizim sırtımızdan hak etmeyen birileri bu belediyeye gelmemeli" dedi.

İYİ Parti milletvekilleri Behiç Çelik ve Hakan Sıdalı da yerel seçimlerde zafere ulaşacaklarına olan inançlarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından geçen 19 Aralık'ta MHP'den istifa ettiklerini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Kerim Tufan, meclis üyeleri Mustafa Talip Kara, Levent Dölek, Veli Şahman, Abdullah Yılmaz, Mehmet Özgür Sanal, Serdar Arslan, Arif Çinko ve Bilal Candan İYİ Parti'ye katıldı. Tufan'ın rozetini Burhanettin Kocamaz taktı.

- Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

İYİ Parti Mersin MHP Politika Haberler

Bakmadan Geçme

10 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Haluk Levent BM konuşmasında İsrail'e ne dedi? 10 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 10 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 10 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 10 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? TİKTOK yasaklanıyor mu? 2024 TİKTOK kapatılacak mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 9 Mayıs Perşembe 2024? Olympiakos Aston Villa maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Olympiakos A.Villa maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title