Haberler

Küçükçekmece'nin 11'inci Bilgievinin Açılışını Bakan Naci Ağbal Yaptı

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 11’inci bilgi evi olan Kanarya Bilgi Evi, Aile Sağlık Merkezi ve Kanarya Mahalle Muhtarlığının açılışını gerçekleştirdi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 11'inci bilgi evi olan Kanarya Bilgi Evi, Aile Sağlık Merkezi ve Kanarya Mahalle Muhtarlığının açılışını gerçekleştirdi.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kanarya Bilgi Evi, Aile Sağlık Merkezi ve Kanarya Muhtarlığının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Maliye Bakanı Naci Ağbal, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve çok sayıda davetli katıldı.

Gençlerin ülkenin geleceği olduğunun altını çizen Bakan Ağbal yaptığı konuşmada, "Bugün burada Kanarya Bilgi Evinin açılışı için bir araya geldik son derece güzel bir düşünce inşallah bütün çocuklarımıza bilgiyi eğlenerek öğrendikleri bir yer olacak. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, ülkemizin geleceği gençlere ve çocuklara dayanıyor. Belediyelerimiz, hükümetimiz hep beraber el ele vereceğiz siz değerli vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçları için hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

"Çocuklara yatırım yapmamız gerektiğinin farkındayız"

Açılışı yapılan bilgi evinde çocukların dershane mantığıyla eğitim görmeyeceklerini ve eğlenerek öğreneceklerini belirten Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise, "Küçükçekmece'de 13 yıldır sayın Cumhurbaşkanımızın belediye başkanlığından almış olduğumuz ilhamla belediye başkanlığı yapmaya çalışıyoruz. 13 yıl önce Küçükçekmece'de AK Parti belediyeciliği başlamadan hangi sıkıntılı süreçleri yaşadığımızı biliyoruz. 13 yılda Küçükçekmece çok değişti ama hala çok eksiğimiz var bunları sizlerle birlikte her geçen gün daha azaltacağız ve özlediğimiz yarınlara beraberce kavuşacağız. Biz özlediğimiz yarınlarda daha sağlam yürümek için öncelikle çocuklara yatırım yapmamız gerektiğinin farkındayız. İşte bu bilgi eviyle Küçükçekmece de 11'inci Bilgi evini açmış oluyoruz. İnşallah Küçükçekmece kanarya mahallesine açmış olduğumuz bu bilgi evi muhtarlık ve sağlık ocağı hayır ve bereket getirecektir" diye konuştu.

Başkan Karadeniz, toplumsal birliğe dikkat çekerek, "Biz birbirimizin kardeşi olduğunu unutmazsak bu ülkede beraber eşit vatandaşlar olarak yaşamanın keyfini sürersek bizim önümüzde hiçbir engel duramaz. Biz Küçükçekmece Belediyesi olarak yapmış olduğumuz yatırımlardan çok eğer biz Küçükçekmecelileri birbirine daha çok sevdirebilirsek ve Küçükçekmeceli hiçbir vatandaşımızın ayrımcılık görmeden yaşaması adına yardımcı olabilirsek o zaman iyi bir belediyecilik yaptığımızı düşüneceğiz. Burada çocuklarımız sadece bir dershane mantığıyla eğitim almayacak burada eğlenceli bir bilgiyle önce paylaşmanın beraber olmanın da tadına varacaklar" şeklinde konuştu.

Açılışın ardından Bakan Ağbal, Başkan Karadeniz ve beraberindekiler bilgievini ziyaret etti. Bakan Ağbal burada eğitim gören öğrencilerle ilgilenerek, onlarla sohbet etti.

Çok amaçlı tesis hizmete açıldı

Kanarya Bilgi Evi'nde güvenli ve kontrollü sınıflarda çocuklara bilgisayar öğrenme, ödev araştırmalarını yapma, çıktı alabilme, oyun oynama imkanı sağlanıyor. Bilgi Evi'nde 2 adet bilgisayar odası, kantin, kütüphane, 4 adet etüt sınıfı, öğretmenler odası, konferans salonu, 2 adet sanat atölyesi, rehberlik danışmanlık birimleri yer alıyor. Bilgi Evi'nin bahçesinde takım çalışması ve motivasyonu artırmak amacıyla Çocuk Sokağı'da bulunuyor. Kompleksin içinde yer alan aile sağlığı merkezinde ise 6 adet muayene odası mevcut. Merkezde hastalara acil müdahale, laboratuvar, röntgen, psikolojik danışmanlık ve üreme sağlığı hizmetleri verilecek. Kompleksin zemin katında ise Kanarya Mahallesi muhtarlığı bulunuyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Küçükçekmece Belediyesi Naci Ağbal Karadeniz Politika Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title