Haberler

Kılıçdaroğlu'nun Danışmanı: Mansur Yavaş Hayırlı Olsun

Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Şükrü Karaca, twitter hesabından yaptığı açıklamada "Mansur Yavaş Ankara'ya hayırlı olsun" şeklinde bir ifade kulandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Şükrü karaca twitter hesabından CHP'nin Ankara adayı hakkında ilginç bir mesaj paylaştı.

"MANSUR YAVAŞ ANKARA'YA HAYIRLI OLSUN"

Şükrü Karaca twitter'dan paylaştığı mesajında "Değerli dostum güzel halk adamı Mansur Yavaş Ankara'ya hayırlı olsun" dedi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun en yakınındaki isimlerden biri olan Karaca'nın attığı bu mesaj, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına Mansur Yavaş'ı aday göstereceği şeklinde yorumlandı.

2009'DA YÜZDE 27 OY ALMIŞTI

Beypazarı'nın eski belediye başkanı Mansur Yavaş 2009 seçimlerinde MHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olmuş ve aldığı yüzde 27 oy oranı ile dikkatleri çekmişti.

YAVAŞ: TEKLİFİ DEĞERLENDİRİYORUZ

2009 yerel seçimlerinde MHP’den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak yüzde 27 oy alan Mansur Yavaş, bugün kendi internet sitesinden yapmış olduğu açıklamada "Anlaşıldığı üzere birilerinin Melih Gökçek’i seçtirme gayreti ortadadır. Ankara üzerinde yapılan bu hesapları bozmak gerekmektedir. Bu nedenle CHP yönetiminin tekrar ettikleri adaylık tekliflerini; bir seçenek olarak yol arkadaşlarımla ve beni sevenlerle değerlendirmeye almış bulunmaktayız" ifadelerini kullanmıştı.

İşte Yavaş'ın açıklamasının tam metni;

MHP’den aday adayı olduğumu web sitemden açıklamamın ardından Devlet Bahçeli’ye sorulması üzerine, ‘İlgi alanımızdan çıkmış şahsiyet, ne yaparsa yapsın’ cevabını vermiş, aday yapılmayacağımı kamuoyuna açıklamıştır. 40 yıldır emek verdiğim partimin başka bir aday ismini açıklayana kadar Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı olduğumu tekrar ettim. MHP yönetiminin gerek kendi yaptırdıkları anketlerde gerekse de bağımsız kamuoyu araştırma şirketlerinin yaptıkları anketlerde şahsımın MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmam durumunda seçimin kazanılacağı yönünde sonuçlar çıkmasına rağmen, Sayın Mevlüt Karakaya aday olarak açıklanmıştır. Ankara’da Melih Gökçek’in bir 5 yıl daha Belediye Başkanı olması için adeta anlaşılmaz bir çaba gösterilmektedir.

CHP’DEN AKP’DEN TEKLİF ALDIM

Partimin başka bir aday açıklamasının ardından, AKP ve CHP de dahil olmak üzere birçok partiden Belediye Başkanlığı teklifi aldım, makam için parti değiştirmek anlayışından uzak biri olduğumdan bu partiler içerisinde Demokrat Parti’den bağımsız adaylığım gündeme gelmiştir. Parti yöneticilerinin genel merkez binasının satışından elde edecekleri gelirle seçim kampanyasını yürütme niyetleri basına yansıdı. Melih Gökçek’in bu duyumlar üzerine telaşa kapıldığı aşikardır ki; mülk sahiplerinin talebi olmadan ve imar yasasına aykırı olarak DP Genel Merkez Binasının Kültür Merkezi yapılması kararı alındığı kamuoyuna duyurulmuştur. Duyumlar üzerine içine düşülen bu telaş ve çaba son derece anlamlıdır. Önümüzdeki seçenekler çok net; ya bu oynanan oyuna sessiz kalıp bir 5 yıl daha aynı yönetimle Ankara Büyükşehir Belediyesi yönetilecek, ya da Ankara için adım atacağız. Bu konuyu hafta sonu boyunca istişare edip, kararımı hafta içi kamuoyuyla paylaşacağım.”

 

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Melih Gökçek Şükrü Karaca Mansur Yavaş Politika Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu?
İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title