Haberler

Kendi İçimizde Kavga Edersek Kolay Hedef Oluruz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Biz ne zaman kendi içimizde kavga edersek, işte başkalarına böyle kolay hedef haline geliriz. Ne zaman boş işleri bırakıp farklılıklarımızı zenginlik olarak görüp birliğimizi beraberliğimizi güçlendirirsek o zaman dünyada da yerimiz ayrı olur.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Biz ne zaman kendi içimizde kavga edersek, işte başkalarına böyle kolay hedef haline geliriz. Ne zaman boş işleri bırakıp farklılıklarımızı zenginlik olarak görüp birliğimizi beraberliğimizi güçlendirirsek o zaman dünyada da yerimiz ayrı olur." dedi.

Muş'un Malazgirt ilçesinde partisinin seçim koordinasyon merkezini ziyaret eden Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Malazgirt'in ruhunun "beraberlik, güç birliği ve kardeşlik" ruhu olduğunu belirtti.

Bu kardeşlik ruhunun ebediyen yaşayacağını anlatan Yılmaz, "1071'de Türk'üyle, Kürt'üyle o birlik nasıl vardı ise Çanakkale'de de aynı şekilde devam etti. Sultan Alparslan'ın ve Selahaddin Eyyübi'nin torunları olmaktan gurur duyuyoruz. O birlik ruhu olduğu sürece hiç kimse zarar veremez. Ama ne zaman ki biz o birlik ruhundan uzaklaşırsak ne zaman ki boş çatışmaların ve kavgaların içine girersek, başkaları gelir bizi kendilerine hedef yaparlar." diye konuştu.

Yılmaz, Yeni Zelanda'da masum Müslümanların hedef alındığını, İsrail'in Gazze'yi bombaladığını, Afganistan'dan Libya'ya Yemen'den Somali'ye, hemen yanı başlarındaki Suriye'ye varıncaya kadar birçok bölgede neler yaşandığını hep birlikte gördüklerini ifade etti.

Bu yaşananlardan ibret alınması gerektiğini vurgulayan Yılmaz, "Biz ne zaman kendi içimizde kavga edersek, işte başkalarına böyle kolay hedef haline geliriz. Ne zaman boş işleri bırakıp farklılıklarımızı zenginlik olarak görüp birliğimizi beraberliğimizi güçlendirirsek o zaman dünyada da yerimiz ayrı olur." dedi.

"Malazgirt 31 Mart'ta asli kimliğine dönecek."

Yılmaz, her zamankinden fazla Malazgirt ruhuna ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, "Malazgirt üzerinde çok oyunlar oynadılar. Ama 31 Mart bir fırsattır. Bunu iyi görmemiz lazım. Malazgirt 31 Mart'ta asli kimliğine dönecek. Malazgirt tüm Türkiye'ye ve dünyaya farklı bir mesaj verecek. Sizin burada kullandığınız oy Arakan, Filistin ve Suriye'de takip edilecektir." değerlendirmesinde bulundu.

Sadece devlet yatırımlarıyla bir ilin kalkınmasının mümkün olmadığını anlatan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Özel sektör, huzurun olduğu yerde yatırım yapar. Huzurun ve güvenin olmadığı yerde devlet yine yatırımını yapar. Gecikmeli de olsa kamu yatırımlarını yapar. Saldırı olsa, yaksalar da yıksalar da devlet yine gelir işini tamamlar. Ama özel sektör huzurun olmadığı yere gelmez. Bırakın gelmeyi buradaki kaçar gider. Sermayesini de alır götürür. Dolayısıyla bizim bir taraftan kamu yatırımlarıyla bir taraftan teşviklerle ama her şeyden önemlisi huzur güven ortamına sahip çıkarak özel yatırımları artırmamız lazım. Malazgirt huzur ortamına ve adayımıza sahip çıksın, inanıyorum ki istihdam patlaması olacak. İnsanlar AŞ ve iş götürecek evine. Çok daha güçlü bir ekonomik yapı olacak."

Esnaf ziyaretinin ardından Malazgirt Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa katılan Yılmaz, ardından Kaymakam Emre Yalçın'a ziyarette bulundu.

"Bulanık yeni bir sayfa açacak ve yeni bir tarih yazacak"

Malazgirt ziyaretlerinden sonra Bulanık ilçesine geçerek, partisinin seçim koordinasyon merkezi önünde halka hitap eden Yılmaz, birlik ve beraberlik içerisinde Bulanıklılara hizmet edeceklerini belirtti.

"Bulanık ilçesine uzun bir süre yerel yönetim olarak hizmet etme şansımız olmadı. Bu seçimde Bulanık'tan fırsat istiyoruz. Bulanık ilçesine hizmet etmek için, sorunlarını çözmek için, gençlerimize, çocuklarımıza daha güzel bir Bulanık ve gelecek bırakmak için sizlerden 31 Mart'ta ruhsat istiyoruz." diyen Yılmaz, konuşmasına şöyle devam etti:

"Diyoruz ki Bulanık halkı bize bir fırsat versin. 18 senede yapılamayan 2 senede yapıldı. Bu sokakları görüyoruz neden daha önce yapılmadı. Yıllarca Bulanık halkına hizmet etmeyi neden düşünmediler. Bu soruları sormamız lazım. Bize bir fırsat verin, hizmet nasıl yapılırmış gösterelim. 5 yıl içerisinde Bulanık'ın çehresi değişecek. Gençlerimize laf üstüne laf koyan değil, taş üstüne taş koyanlar lazım. Çocuklarımız ve gençlerimizin geleceği için Tekstilkent, tarım ve hayvancılık başta olmak üzere, açacağımız işletmelerle binlerce insan iş güç sahibi olacak. Buna yürekten inanıyorum. Bu genç nüfusu daha üretken hale getirmek zorundayız. İnşallah bunu başaracağız. AK Parti belediyeciliği ile Bulanık çok güzel günler görecek. Bulanık yeni bir sayfa açacak ve yeni bir tarih yazacak."

Kaymakam Hacı Arslan Uzan ve esnafı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın programlarına Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, AK Parti İl Başkanı Rahmetullah Yaktı ve partililer de katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Malazgirt AK Parti Bulanık kavga Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Bakmadan Geçme

17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Türkiye-Hollanda voleybol maçı ne oldu, kaç kaç bitti? A Milli Kadın Voleybol Takımı (Filenin Sultanları) maçı ne oldu? Almeria Barcelona maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almeria Barcelona maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Discord çöktü mü? Discord problem mi var 16 Mayıs 2024? #128680
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title