Haberler

Adaylık hayali suya düşen Ersan Şen kendini böyle teselli ediyor: Dağılan masanın toplanmasına yardım ettim

Güncelleme:

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu'nun adaylığına rest çekmesinin ardından Ersan Şen, İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayı olabileceğini açıklamıştı. Akşener'in masaya dönmesinin ve Kılıçdaroğlu'nun aday olarak açıklamasının ardından Ersan Şen, "İktidarı ve muhalefeti birleştirdim. Dağılan masanın toplanmasına yardım ettim" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi, DEVA Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin oluşturduğu 6'lı Masa'da 5 partinin lideri de Kılıçdaroğlu'nun adaylığında ortak görüşe varmış ancak Akşener, İmamoğlu ve Mansur Yavaş aday olması gerektiğini önererek masadan kalkmıştı. Ancak daha sonra yapılan görüşmeler sonu Akşener, masaya geri döndü ve aday olarak Kılıçdaroğlu açıklandı.

REKLAM ARASINDA AKŞENER'LE GÖRÜŞTÜ

Akşener'in masadan kalktığı süreçte Erşan Şen, katıldığı canlı yayında İYİ Parti ve Meral Akşener'den teklif gelmesi halinde cumhurbaşkanı adayı olabileceğini söyleyerek, "Herkesten de iyi yaparım. Yeter ki millet teveccüh göstersin." şeklinde görüş bildirdi. Program sürerken dikkat çeken bir olay yaşandı. Reklam arasında Meral Akşener tarafından arandığını söyleyen Şen, "Akşener, 'Bunda ciddi misiniz' dedi, 'Ciddiyim' dedim, görüşmek istedi. Muhtemelen bu hafta içinde bir görüşme gerçekleştireceğiz." dedi.

"İKTİDARI VE MUHALEFETİ BİRLEŞTİRDİM"

Yaşanan tüm gelişmelerin ardından Medyatava'ya konuşan Prof. Dr. Ersan Şen, "Tarihte ilk kez iktidarın ve muhalefetin trollerini birleştirdim" diyerek "Dağılan masanın toplanmasına yardım ettim" ifadelerini kullandı.

"ADAYLIK İÇİN DEĞİL, TEŞEKKÜR İÇİN ARADIK"

İYİ Parti Milletvekili Ümit Dikbayır, Ersan Şen'in adaylığı konusunda yöneltilen soruyu, "Genel Başkanımız, adaylık konusunu herkesle istişare eder, herkesle görüşür. Ersan Şen'i adaylık teklif etmek için aramadı. Olur mu öyle şey? Aramanın amacı adaylık değil teşekkürdü." diyerek yanıtlamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Meral Akşener İYİ Parti Ersan Şen Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir? A101 AKTÜEL KATALOĞU 13-16 MAYIS | A101'e gelen ürünler! A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! ZTK maçı ne zaman oynanacak? #9917 Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş- Trabzonspor maçı ne zaman? Kurban Bayramı'nda hangi sureler okunur? Kurban arefesinde hangi sureler okunur? SARILIK NEDEN OLUR? Sarılık belirtileri neler, nasıl geçer? 20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman 2024? MEB'den Öğretmen Ataması Takvimi #128197 Sözlü sınav ve mülakat tarihleri ne zaman başlıyor? İDRAR YOLU ENFEKSİYONU NEDEN OLUR? İdrar yolu enfeksiyonu belirtileri neler, ne iyi gelir? Şanlıurfa Usulü Beyti Kebabı nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta'da bugün ne yapıldı? Survivor All Star 2024 112. Bölüm Tanıtımı! #128250 112. Bölüm tanıtımı yayınlandı mı?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500

Yorumlar (17)

şeref:

hahahahahha sabaha kadar gülerim

185
24
yanıtYanıtla
Ridvan Şeker:

Sayın Şen, bu hamleniz ile Cumhurbaşkanlığı olmasa da Milletvekilliği garanti gibi.

167
26
yanıtYanıtla
ÖZGÜR VATAN:

Boş ver en azından Diploman var.

148
26
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Yazık la adama :) ama üzülmedim tabi :) beter olabilir :)

139
27
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Ersan şen' den bırakın mahalle muhtarı olmayı, adayı bile olamaz.

70
24
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

maşallah dedikleri 3 gün yaşıyor

62
4
yanıtYanıtla
Hayri :

B unun derdi ne ya aylardır pirinç fiyatı domates fiyatı diye ergen yorumları yapıp kılıçdaroğlundan olmaz diyen sonrada adayım falan ortaya zıplayan hgeyecanlı bir medya tipi bunu c başkanlığına layık görenler varsa ülkede gerçekten nitelikli insan sorunu var demektir

43
3
yanıtYanıtla
N. Harp:

ne yapsin karsidakini citiye alti ...kime güvendin Ersancigim ..

29
3
yanıtYanıtla
Halil yılmaz:

Daha gelmeden herkese bi koltuk makam dağıtıyorsunuz bi koltukta şu garibime verin

5
0
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Yav he he...

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title