Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeniden Refah'a: Bize kaybettirmek istiyorlar

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala bugün yaptığı açıklamayla seçimler öncesi Yeniden Refah ile ittifak köprülerini atarken Malatya'daki mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan da "Kendileri kazanmak için değil, bize kaybettirmek için çalışan partiler ortaya çıktı" sözleriyle Fatih Erbakan'ı hedef aldı. Erdoğan ayrıca "Türkiye, bugüne kadar ne çektiyse vizyonu, programı, projesi olmayan zübük siyasetçi tiplerinden çekmiştir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçim gezileri kapsamında Malatya'da düzenlenen mitingde konuştu. Buradaki açıklamaları sırasında isim vermeden Yeniden Refah Partisi'ni eleştiren Erdoğan, "Partimizin eski belediye başkanlarını, eski milletvekillerini aday göstererek bize kaybettirmeye çalışan partiler ortaya çıktı." dedi. Erdoğan, sözlerinin devamında "Hem bize kaybettirmek için çalışıp, hem bizim gölgemizde yürümeye çalışanlara müsaade etmeyiz." ifadelerini kullandı.

"MÜSAADE ETMEYİZ"

Erdoğan'ın mitingdeki konuşması sırasında "Partimizin eski belediye başkanlarını, eski milletvekillerini aday göstererek bize kaybettirmeye çalışan partiler ortaya çıktı. İsteyen istediği yerde siyaset yapabilir. Biz kendi partimizden mesulüz. Ancak hem bize kaybettirmek için çalışıp, hem bizim gölgemizde yürümeye çalışanlara müsaade etmeyiz." sözleri dikkat çekerken AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala da bugün Yeniden Refah Partisi hakkında "Seçime girdikleri her yerde CHP'nin kazanma ihtimalini artırıyorlar." demişti.

Erdoğan'ın mitingdeki konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Kandille demlenmeyi marifet sananı Malatya affeder mi? Eser ve hizmet siyasetiyle şehrini geliştireni Malatya unutur mu? Dünyada başı dik şekilde dolaşmasını sağlayanı Malatya ihmal eder mi? Depremle sarsılan nice sevdiklerini toprağa veren kardeşlerine yeniden hayata sarılma umudu vereni Malatya bırakır mı?

"BUNUN ADI SİYASİ ŞANTAJCILIK"

Tüm hayatımızı ülkemize, insanımıza, şehirlerimize eser kazandırmaya adadık. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir hayırlı hizmetiniz olmayacak, hiçbir insanın hayatına olumlu yönde katkı yapmayacaksınız. Sonra? Sadece yalan yanlış konuşarak, sadece haksızca eleştirerek, sadece hoyratça enaniyet yaparak siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır.

"TÜRKİYE NE ÇEKTİYSE ZÜBÜK SİYASETÇİ TİPLERİNDEN ÇEKTİ"

Türkiye, bugüne kadar ne çektiyse emek ve heyecanla hazırlanmış vizyonu, programı, projesi olmayan zübük siyasetçi tiplerinden çekmiştir. Sadece öteki ne veriyorsa beş fazlası benden yalanıyla ülkede güven ve istikrar iklimini bozmaktan başka bir iş yapmayan bu kafaların elinde heder olan yıllarımıza ve imkanlarımıza acıyarak bakıyoruz.

Maalesef son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum. Malatya'nın birliği, beraberliği, kardeşliği, dayanışmasıyla bu konuda tüm Türkiye'ye örnek olacağından şüphe duymuyorum."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Fatih Erbakan AK Parti Türkiye Malatya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (61)

haksız mıyım:

evet, doğru söylüyor reis. bunlar kazanmak için değil kaybettirmek için varlar. ama inşallah başaramayacaklar. gidip de oyumu kazanamayacak fatihe vererek şer cephenin ekmeğine yağ sürmeyeceğim.

311
848
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Yine başkası suçlu

yanıt561
yanıt94
Ali :

İnsan önce nasıl konuşması gerektiğini bilmeli. Koskoca TC CB'nin kullandığı dile bakın. Topluma örnek olacak insan. Pehhh!!!

489
127
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Chp nin kullandigi dil senelerdir ahlaksizca kaybettikleri zaman

yanıt3
yanıt11
Ali :

Selim Bey yanlışa yanlış demeyi öğrenin olur mu?

yanıt3
yanıt0
SAMET TEMAS:

ha şöyle ya pire için yorganı yakmaya gerek yok. zübük de cuk oturmuş. zübük bunlar.

131
411
yanıtYanıtla
gökhan eker:

emekliye 10 bin verene zübük denir. yaşam şartlarını düzeltmek isteyene de adam denir.

yanıt379
yanıt66
Cevap :

Zübüğün kim olduğunu millet iyi biliyor !

yanıt37
yanıt4
Tekin avci:

En iyi ittifak millet ile yapılandır gerisi fazla işe yaramaz dar gelirli ile ittifak kesin çözüm millete dön reis çıkar odalarını boş ver

76
134
yanıtYanıtla
yusuf erdin:

makarnayı çok yemişe benziyorsun

yanıt17
yanıt1
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title