Haberler

DTP'li Vekiller Tokalaşmadı

Diyarbakır Demokrasi Platformu'nun Halepçe Katliamının Yıldönümü Nedeniyle Düzenlediği Basın Açıklamasına Katılan DTP Diyarbakır Milletvekilleri Gültan Kışanak ve Aysel Tuğluk'un Tokalaşmaması ve Hiç Yan Yana Gelmemesi Dikkat Çekti.

Diyarbakır Demokrasi Platformu'nun Halepçe katliamının yıldönümü nedeniyle düzenlediği basın açıklamasına katılan DTP Diyarbakır Milletvekilleri Gültan Kışanak ve Aysel Tuğluk'un tokalaşmaması ve hiç yan yana gelmemesi dikkat çekti.

Diyarbakır Demokrasi Platformu tarafından Dağkapı Meydanı'nda gerçekleştirilen basın açıklamasına DTP Diyarbakır Milletvekilleri Aysel Tuğluk ve Gültan Kışanak, Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler, Kayapınar Belediye Başkanı Zülküf Karatekin, DTP İl Başkanı Nejdet Atalay, İHD Şube Başkanı Ali Akıncı ve çok sayıda vatandaş katıldı. DTP'li vekiller Gültan Kışanak ve Aysel Tuğluk tokalaşmazken, ikili açıklama bitene kadar da göz göze ve yan yana gelmedi.

(SK-ZG-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title