Haberler

CHP'li İnce: Elimde Yalova Seçimiyle İlgili Belgeler Var

Güncelleme:

CHP'li İnce, YSK'nın AK Parti'nin itirazını kabul etmesiyle ilgili "22 engelli öğrencinin oy kullanmadığına dair resmi yazı elimizde." dedi.

Muharrem İnce, Ak Parti 'nin Yüksek Seçim Kurulu'na yaptığı itirazın kabul edilmesiyle ilgili YSK'nın kararını eleştirdi. İnce CHP 'nin elinde Yalova seçimleriyle ilgili kritik bilgiler bulunduğunu ve seçimlerde hileli oy kullandırıldığını öne sürdü.

"ELİMDE BELGESİ VAR"

Muharrem İnce ellerinde bazı engelli öğrencilere oy kullandırılmadığına ilişkin resmi yazı bulunduğunu belirterek, "1162 nolu sandıkta 22 engelli öğrencinin oy kullanmadığına dair okuldan resmi yazı elimizde. İsteyene verebilirim. Bunlar seçimi iptal ettirmek için her türlü hazırlığı yapmışlar." İfadesini kullandı.

İKİ GÖRÜŞ TESPİT ETTİM

İnce ayrıca seçimde iki tespiti olduğunu ve bunların seçimin iptali için yapıldığını öne sürdü. İnce şunları söyledi:

"Ben iki görüş tespit ettim. Birincisi İl Seçim Kurulu Başkanı Ali Karadağ'ın yeğeni Soner Karadağ. Gemlik'te asker. Oy kullandığını iddia ediyorlar. Bunu bulduk oy kullanmamış. İkincisi, Ercan Kaymak. AKP Belediye Meclis Üyesi Ömer Nergis'in dayısının oğlu. Yüzde 75 engelli. 1095 no'lu sandıkta oy kullanmış. Demek ki bunlar tezgahı hazırlamışlar. Hileyi yapan hilenin nerede olduğunu en iyi bilen kişidir. Bunlar hazırlık yapmışlar, oyları kullandırmışlar. Seçimi kaybedince şikayetlere başvurmuşlar. Seçimi kazansalardı biz bunların oy kullandığını bulamazdık, bizim böyle bir hazırlığımız yok ki. Vali UYAP'ı, Adalet Bakanlığı'nı bütün bunları vali şu anda AKP İl Başkanı gibi çalışıyor. O topuklu ama efe olmayan vali. Keşke bizim topuklu efemiz gibi olsaydı. Şu anda vali çalışıyor. Vali milletvekiliyle beraber ev ev geziyor. Benim bilgilerim doğru bilgilerdir, devamını sonra getireceğim. Diğerlerini karardan sonra açıklayacağım.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Yüksek Seçim Kurulu Muharrem İnce Ak Parti Yalova Politika Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Bomba iddia! Kerem Aktürkoğlu Beşiktaş'a transfer oluyor

Bomba iddia! Kerem Aktürkoğlu Beşiktaş'a transfer oluyor

500

Yorumlar (7)

erhanyibiruk@hotmail.com:

yalovada çevirdiğin kumpas, kapı köşelerinde ki işlerin hep çıkacak. insanlara bakmaya yüzün kalmayacak. ama pardon ya sen de yüz yok ki

15
8
yanıtYanıtla
serkanserkan_42@hotmail.com:

allah Akape yi yerin dibine soksun inşallah. Bu ne yüzsüzlük yauw antalyada,yalovada,ağrıda ve daha neçook yerde. Bu milletin ahı size ve ahalinizin peşini bırakmaz inşallah. Bu ne aymazlıktır. AKP SİLAH zoruyla tüm belediyeleri yakında kendisine bağlamazsa şaşarım. Bir de ne diyor mİLYON ali izmirin 5 ilçesi yaşadı hizmete doyacak. Babasını parasını kendi belediyelerine akıtacaklar ya. Bu milletin vergilerini eşit dağımayıp muhalefette olan belediyelere eşit yardımdan yoksun bırakıp sanki babanızın çiftliğiymiş gibi devleti idare edip devletin liyakatını ortadan kaldırdınız.

8
12
yanıtYanıtla
halit eserhaliteser@outlook.com:

muharrem ince bey ben dürüst görmüyorum.Neden deseniz çünkü seçim hileleri iyi biliyordur. Kanıt bir sandıkta 22 özürlü oy kullandığnı söylüyor kanaatımca bunları kendiler tarafından oy kullandırılmştir. Seçimi kayıp etmesi halınde seçim sonucu etkilemek için daha önceden planlanmıştır. Düşünüyorum. Birde bu bey efendi muhalefet yaparken çok barbarca çoğul taraftarı olduğu partinin genel başkaına ve T.C. Başakaına hakkaret etmek aynı zamanda bu partiyi destekleyen yurtaşlarıda hakaret ediyor. Benim tevsiyem ilken kendisini ve parti olarak halka güveninini tesis etmek daha sonrada mevcut hükümetin uyguladığı politikanı plan ve projelerinden daha iyisi yapıp halkına sunmak ve beyendirmektir. Bilmem anlata bildinmimi.

7
5
yanıtYanıtla
emreeeeznar_501@hotmail.com:

BU ADAM KAMER GENCİN VARİSİ OLMAYA ADAY BENCE...

8
4
yanıtYanıtla
cüneytm_c_a_75@hotmail.com:

kapi koselerinde is cevirenler belli.hirsizliga alismis akp zihniyeti kendi hazirladigi kumpas senaryosunu oynuyor suan.

3
5
yanıtYanıtla
Cemmet Hulusihulusi_erden_46@hotmail.com:

İnce ince bir çirkef yağar chp'nin üstüne.Eğer yaparlarsa bir yere,tükürürüm büstüne.Ne kadar sevimsiz olduğunu bilsen,çekilirdin postuna.Sen devam et güvenmeye,pensilvanyadaki dostuna.Uysada yazdım,uymasada.Salyaların akıyor konuşurken farkındamısın.Benimde kulağımda senin Yüce Meclisin tek tacizci chp vekili olduğun bilgisi var.Benim Milletim sizin oyununuzu bozdu.Utanın ve düşün artık yakamızdan.Ne olur Yüce Rabbim.Şu Atatürk'ü bir diriltse.Bu chp'nin yüzde doksanının kellesini uçurur.

1
1
yanıtYanıtla
berk sedirnfghdfg@hotmail.com:

Kardeşim, bir vatansever de buna pensilvanya bileti alsın da herkes rahatlasın :D :D

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title