Haberler

CHP'den ilk kampanya videosu! Şebnem Ferah seslendiriyor, sözleri oldukça manidar

Güncelleme:

Dün akşam Millet İttifakı'nın ortak adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu resmi olarak açıklandı. Bu gelişmenin ardından CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından ilk kampanya videosu yayınlandı. Şebnem Ferah'ın seslendirdiği tanıtım videosu "Birileri var! Ruhunu, şerefini, zalimin gölgesine satmayan birileri var." notuyla paylaşıldı.

Millet İttifakı'nın 13'üncü Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Altı lider, Saadet Partisi Genel Merkezi'nin önünde bekleyen yurttaşları birlikte selamlarken Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Ben bu toplantılarımız neticesinde aldığımız kararı önemli olan siz kardeşlerimize duyurmayı bir görev addediyorum. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bizim Cumhurbaşkanı adayımız" dedi.

"UZUN BİR YOLUMUZ VAR"

Kılıçdaroğlu ilk açıklamasında, " Millet İttifakı'nın sayın genel başkanlarına, duydukları güven için teşekkür ederim. Şimdi el ele, omuz omuza yürüyeceğimiz uzun bir yolumuz var. Cumhuriyet'imizi demokrasiyle taçlandıracağız. Başlıyoruz" dedi.

ŞEBNEM FERAH SESLENDİRİYOR

Öte yandan Millet İttifakı'nın ortak adayını resmi olarak açıklamasının ardından CHP İstanbul İl Başkanlığı, ilk kampanya videosunu yayınlandı. Şebnem Ferah'ın şarkısıyla hazırlanan tanıtım videosunun sloganı "Birileri var! Ruhunu, şerefini, zalimin gölgesine satmayan birileri var." notu ve #Başlıyoruz etiketi ile paylaşıldı.

CHP ilk kampanya videosu 'Birileri Var'ı yayınladı! Şebnem Ferah seslendiriyor

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Sosyal Medya Şebnem Ferah İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Talha Akin:

Avrupa ,ABD, vs. Gazetelerde Bayram havası af buyurun ZALIM kimdi?

161
98
yanıtYanıtla
baris koc:

))))))) satmayanmi var masada.. gercekten komik olmus..begendim ))))

109
51
yanıtYanıtla
Murat Sahin:

ya ortaya şarkı türkü degil millet için birşey koyun harbi bom boşsunuz ya nasıl yöneteceksiniz bu milleti ?

58
23
yanıtYanıtla
İsmail Kabadayı:

Tatar ıramazan emojisi :)

15
5
yanıtYanıtla
Tuğrul Kademe:

Nereye CB adayı olduğunu biliyorum acaba çorum mu konyami malum hangi ülke oda bilmiyordur eminim aman söylemeyin yıpranmasın :)))

3
3
yanıtYanıtla
gngr xxx:

Süper olmuş bence

3
2
yanıtYanıtla
Murat Ersoy:

şebnem ferah dinlerim ama burada sesi çok rahatsız edici. çok yanlış tercih olmuş.

3
2
yanıtYanıtla
senar:

:))))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title