Haberler

Binali Yıldırım: "İnsanlar Yaşadığı Şehirlere Benzer"

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, “İlla hizmet yapacağız diye gönül kırmanın anlamı yok. Hizmet de yapacağız gönül de yapacağız” dedi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "İlla hizmet yapacağız diye gönül kırmanın anlamı yok. Hizmet de yapacağız gönül de yapacağız" dedi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay ile birlikte İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret etti. Ziyarette İzmir'in yeni bir kararın başlangıcında olduğunu belirten Yıldırım, "İlla hizmet yapacağız diye gönül kırmanın anlamı yok. Hizmet de yapacağız, gönül de yapacağız" diye konuştu.

"TEK AMACIMIZ İZMİR'E HİZMET ETMEK"

Esnaf teşkilatının önemine vurgu yapan Yıldırım, şöyle konuştu: "İzmir'in hizmetini gören yaşam kalitesini artırmak için fedakar çalışan bir sektörsünüz. Türkiye ve İzmir'de toplam istihdama baktığımızda yüzde 50'si hizmet sektörüdür. Hizmet sektörünün hem istihdam hem ekonomik faaliyetlerde vatandaşa çok büyük katkısı vardır. Siz istihdam deposusunuz. Ticari hayatı ayakta tutan esnaftır. Biz gerek 11 yıllık bakanlık görevimizde gerek 2.5 yıllık İzmir milletvekilliği sürecinde İzmir'le ilgili çalışmamız hep bu bakış açısıyla oldu. İzmir'de yeni bir kararın başlangıcındayız. Partimiz bizi aday gösterdi. Ben ve çalışma arkadaşlarım, ilçe belediye başkan adaylarımızın tek ama tek bir amacı var; İzmir'e hizmet etmek. İzmir'in sorunlarını biliyoruz. Açıkça ifade etmek istiyoruz; bizim 11 yıllık geçmişimize bakıldığında 4 binin üzerinde proje var. Bölünmüş yollardan havalimanına, demiryollarına, denizcilikteki gelişmelere, bilişime varana kadar projeler başladı tamamlandı devam ediyor."

"ESNAFTAN ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR"

Seçim çalışmaları kapsamında esnafla sık sık bir araya geleceklerini ifade eden Yıldırım, sözlerini şöyle tamamladı: "Esnafın bakış açısından İzmir'in yerel sorunları nedir dinleyeceğiz. Sizden öğreneceğimiz çok şey olduğunu biliyoruz. Proje problem değil. Hayatımız proje yapmakla geçti ama şuna önem veriyoruz; insanlar yaşadığı şehirlere benzer. İzmirlinin gelecekten umutlu olduğu şehriyle gurur duyduğu İzmir'i hep beraber inşa etmek istiyoruz. Bunu yaparken kavga etmeyle, husumetle hamasetle uğraşmayla işimiz olmaz. Üç önemli şey vardır. Sevgi, samimiyet ve saygı. Yapacağımız bütün işlerde bizim ortak paydamız bu. İlla hizmet yapacağız diye gönül kırmanın anlamı yok. Hizmet de yapacağız, gönül de yapacağız. İzmirli hemşehrilerimiz destek verirse bu şehirde ekibimle beraber çok güzel işler yapacağımıza yürekten inanıyorum."

"ESNAF TEŞKİLATINA İLGİ GÖSTERDİNİZ"

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ise "Bakanlığınız döneminde esnaf teşkilatına gösterdiğiniz yakın ilgi ve alakadan son derece memnuniyetimiz vardı. Biz de İzmir'deki en önemli meslek kuruluşu olarak 129 odası, 300 binin üzerinde üyesiyle bugünkü ziyaretiniz nedeniyle duyduğumuz memnuniyeti ifade ediyor, adaylığınızda başarılar diliyoruz. Yolunuz açık olsun" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Binali Yıldırım Ömer Cihat Akay Ak Parti İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title