Haberler

Belediye başkan adayı, canlı yayında olduğunu unutup jandarma komutanına küfretti

Güncelleme:

31 Mart seçimleri için AK Parti tarafından Niğde'nin Hacıabdullah beldesinde aday gösterilen Babaoğlan Altun, bir sosyal medya platformundan canlı yayınlanan konuşması sırasında jandarma komutanına "o.... ç....." dedi. Altun, toplantıya katılanların "Canlı yayındayız" şeklinde hatırlatma yapmaları üzerine "Olsun, hak etti" karşılığını verdi.

Niğde'nin Hacıabdullah beldesinden belediye başkanı adayı gösterilen AK Partili Babaoğlan Altun, belde sakinlerini bir mekana toplayıp konuşma yaptı. Bir sosyal medya uygulamasından canlı olarak yayınlanan propaganda konuşması sırasında hızını alamayan Altun, jandarma komutanına küfretti.

"CANLI YAYINDAYIZ" DEDİLER UMURSAMADI

Canlı yayında jandarma komutanına "o.... ç....." diyerek küfreden Altun, toplantıya katılanların tepki gösterip "Canlı yayındayız" şeklinde hatırlatma yapması üzerine "Olsun, hak etti" karşılığını verdi. Viral olan video sonrası birçok sosyal medya kullanıcısı Babaoğlan Altun'a tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Sosyal Medya Hacıabdullah Jandarma AK Parti Niğde Yerel Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu?
İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

500

Yorumlar (69)

mehmet:

bu ne yüzsüzlük. bu ne hadsizlik. kim veriyor bunlara bu kadar yüzü.

1337
50
yanıtYanıtla
Gerçekçi Olalım:

Kimlerin verdiği belli; şuç kavramı artık kişiye göre değişkenlik gösteriyor... arkanda seni koruyacak birleri varsa suç kelimesinin bir anlamı yok... tek başına kaldıysan suç kelimesinin anlamı hakkında cilt cilt kitaplar yazılıyor...

yanıt781
yanıt39
mehmet:

o laf devlete ve millete edilmiştir. o komutan devleti temsil ediyor. sen kimsin ya. hala dışarda geziyorsa yazıklar olsun.

yanıt881
yanıt41
By_Gök:

partisi ne ki kendisi ne olsun.

668
158
yanıtYanıtla
Gamer Amca Tv:

atan deden kimki sen kim olasın

yanıt103
yanıt458
By_Gök:

Gamer Amca Tv benim atam da belli dedem de, ama sizin kim olduğunuz meçhul.

yanıt426
yanıt59
Tolga Tplg:

Lan chpli git içkini iç. Sen karış ma.

yanıt53
yanıt256
Selim Güler:

Hangi partiden olursa olsun buna o imkani almalsri gerekir

606
21
yanıtYanıtla
Mustafa Göktepe:

içerde görsün gününü..

378
30
yanıtYanıtla
Mehmet Varol:

hangi içerede, onu içerimi atacaklar zannediyorsun

yanıt262
yanıt17
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title