Haberler

Akay: "Derin Devletin Kardeşi Paralel Devlettir"

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, paralel yapıyı eleştirerek şunları söyledi: "Şimdi derin devletin bir de kardeşi oldu paralel devlet."Memur-Sen İzmir İl Temsilciliği'nin genişletilmiş divan kurulu toplantısında konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait de, “Kimileri için AK Parti bir melek olmayabilir ama Türkiye’de çok güzel işler yapıldığını da görmek gerek” dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, paralel yapıyı eleştirerek şunları söyledi: "Şimdi derin devletin bir de kardeşi oldu paralel devlet."

Memur-Sen İzmir İl Temsilciliği'nin genişletilmiş divan kurulu toplantısında konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait de, "Kimileri için AK Parti bir melek olmayabilir ama Türkiye'de çok güzel işler yapıldığını da görmek gerek" dedi.

Memur-Sen İzmir İl Temsilciliği'nin genişletilmiş divan kurulu toplantısına Memur-Sen İzmir İl Başkanı Abdürrahim Şenocak, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, İŞKUR Ege Bölgesi Müdürü Kadri Kabak, Milli Eğitim İzmir İl Müdürü Vefa Bardakçı ve Memur-Sen üyeleri katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Sait, "Kimileri için AK Parti bir melek olmayabilir, hataları ve sevapları olabilir ama yapılan işlere, geçmişe baktığımız zaman Türkiye'de çok güzel işler yapıldığını görmek gerek. Duble yollar, havalimanları, ihracat rekorları, sağlık ve eğitimde devrim, IMF'ye borcun ödenmesi. Hep bizim iktidarımızda gerçekleşti" dedi.

"TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ İÇİN OY KULLANIN"

Bazı kişilerin son günlerde hiç ummadıkları, hayal bile etmedikleri farklı konularla karşılarına çıktıklarını kaydeden Sait, şöyle konuştu: "Bunların içinde samimi insanlar olabilir. Biz komple tüm cemaati eleştirmek veya bu insanları zan altında tutmak istemiyoruz ama o kardeşlerimizin de devlete karşı önemli bir saldırı olduğunu artık görmeleri gerekiyor. Bundan sonra Türkiye'de artık eskisi gibi olmayacak. 30 Mart ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi bazı güçler engel koymaya devam edecekler. 30 Mart seçimlerinde Türkiye'nin gelecekteki durumu belirlenecek. CHP veya MHP'ye sevginiz olabilir, saygı duyarım ama bu seçimlerde bu sefer bizlere destek vermenizi, Türkiye'nin geleceği için oy kullanmanızı istiyoruz. Bizim için halkın takdiri çok önemli."

"DERİN DEVLETİN KARDEŞİ"

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay da konuşmasında paralel yapıyı eleştirerek şunları söyledi: "Eskiden bazı filmlerde yüksek koltukta oturan, seyirciye sırtı dönük birinin önündeki kediyi okşadığını görürdük. Bu sahnenin de arkasında 'derin devlet' yazardı. Şimdi derin devletin bir de kardeşi oldu paralel devlet"

Memur-Sen İzmir İl Başkanı Abdurrahim Şenocak da, gündemi değerlendirdi. Şenocak, Türkiye'nin son 10 yılda çağ atladığını belirterek "Ülkemiz nasıl olur da yolsuzluklarla bu çağ atlamayı gerçekleştirebilir? Bunu sorgulamamız gerekiyor" diye konuştu. Şenocak, yaklaşan yerel seçimlerin hem Türkiye hem de İzmir açısından bir milat olacağını sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ömer Cihat Akay Ak Parti Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title