Haberler

AK Parti İzmir İl Başkanı Akay: "Kılıçdaroğlu'nun Bitmeyen Metroyu Açmasını Beklerdik"

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de hizmete açtığı projeleri eleştirerek, "Biz Sayın Kılıçdaroğlu'nun bir türlü bitmek bilmeyen metroyu hizmete açmasını beklerdik"...

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de hizmete açtığı projeleri eleştirerek, "Biz Sayın Kılıçdaroğlu'nun bir türlü bitmek bilmeyen metroyu hizmete açmasını beklerdik" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir ziyaretini değerlendiren AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, "Biz Sayın Kılıçdaroğlu'nun bir türlü bitmek bilmeyen metroyu hizmete açmasını beklerdik. CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de kentimizin vizyonuyla bağdaşmayacak rutin belediye faaliyetlerini hizmete açmıştır. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu'nun İzmir'de elle tutulur, gözle görülür bir yatırımı olmadığı için Sayın Kılıçdaroğlu ilçelere yönelmiştir. İlçelerde ise düğün salonu, pazaryeri, masal parkı, kulübeden bozma klinik gibi İzmir'in vizyonuna uygun olmayan, çapsız projeleri hizmete açmak durumunda kalmıştır" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun tüm Türkiye'nin İzmir gibi olması temennisi hakkında da eleştiride bulunan Akay, "Tüm Türkiye'yi İzmir gibi görmek istediğini belirten Sayın Kılıçdaroğlu'nun bu temennisinin gerçeğe dönüşmesi halinde neler olabileceğini de bir düşünelim. Eğer tüm Türkiye İzmir gibi olacak olursa, Türkiye'de bitmeyen metrolar, çapsız projeler, halkın beklentilerine uzak yönetim anlayışları cirit atar. Çarpık kentleşme, trafik sorunu, çöp ve katı atık problemleri ülkemizi yaşanmaz bir hale getirir. Güzel İzmir'imizi daha yaşanılabilir bir yer haline getirmek yerine yaşanmaz bir yer haline getirmek için çaba gösteren, iş bilmez ve beceriksiz yerel yöneticilerin elinden kurtardığımızda İzmir tüm Türkiye gibi olacak. Sayın Başbakanımızın dediği gibi, AK Parti laf üreten, hayal tüccarlığı yapan, konuşmayı siyaset zanneden bir hareket değildir. AK Parti, hizmet siyaseti yapar, hizmeti, yatırımı, projeyi konuşur, konuşmakla da kalmaz ne söylediyse yapar hayata geçirir. İzmirli hemşehrilerimizin karşısına hiçbir zaman İzmir'in vizyonuna yakışmayan projelerle çıkmadık, çıkmayacağız. Biz bu kentte hizmet siyaseti, eser siyaseti yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Yerel yönetimlerin halkın karşısına basit hizmetlerle çıkmaması gerektiğini kaydeden Akay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yerel yönetimler halkın karşısına basit hizmetlerle çıkmamalıdırlar. Yerel yönetimlerden beklenen vizyon projeleridir, kentin daha yaşanılabilir bir hale gelmesini sağlayan mega projelerdir. Sayın Kılıçdaroğlu tarafından hizmete açılan ve vatandaşa büyük proje diye yutturulmaya çalışılan belediye yatırımlarına bakıyorum, Bornova Büyükpark'ta bulunan ve geçmişte çiçek satış büfesi olarak kullanılan eski bir kulübenin 'Büyükpark Veteriner Kliniği' adı altında açıldığını görüyorum. Pazarcıların giremediği, vatandaşın kullanımına açılmayan pazaryerlerini görüyorum. İzmirlileri bunlara mı layık gördünüz? Ana muhalefet partisinin genel başkanı İzmir'e bunları açmak için mi geldi? Merak ediyorum, acaba Sayın Kılıçdaroğlu İzmir'e ne zaman metroyu hizmete açmaya gelecek? İzmirli bunlarla oyalanamaz. İzmirli hizmet istiyor. İzmirliler, daha çok çalışan, daha çok üreten, sürekli yenilenen, ulaşımın hiçbir zaman sorun olmadığı, çağdaş yönetim değerleriyle yönetilen, daha mavi, daha yeşil, suyun rahatça içilebildiği, sokaklarında güven ve keyifle yürünebilen, yaşam standardı yüksek, gurur duyduğumuz, lider, mutlu ve yüzü gülen bir dünya kentine kavuşmayı istiyor. İzmirliler layık oldukları, hak ettikleri bir yönetime kavuşmayı istiyor. İzmir artık hizmet istiyor. Laf değil, iş üreten, hiçbir mazeretin arkasına saklanmadan eser ortaya koyan yöneticiler istiyor. Bu isteklerini de sadece ve sadece AK Parti kadrolarının gerçeğe dönüştürebileceğini iyi biliyor." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Ömer Cihat Akay Ak Parti İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title