Haberler

7 Parti Aynı Masada Bir Araya Geldi, Ortak Karar Aldı

Güncelleme:

İzmir'in Foça ilçesindeki siyasi parti temsilcileri seçim döneminde gürültü ve çevre kirliliği yaratmamak için ortak kararlar aldı.

Foça'da 7 siyasi partinin yönetici ve temsilcileri seçim çalışmaları nedeniyle ilçede kirlilik yaratmamak konusunda 'mutabakat sağladı.

AK PARTİ, CHP, MHP, HDP, BBP, DP VE SAADET AYNI MASADA

CHP'li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Özgirgin, CHP İlçe Başkanı Günal Biçer, MHP'li Belediye Meclis Üyesi Lütfi Ünal Badat, BBP İlçe Başkanı Şenol Çetinkaya, DP İlçe Başkanı Can Kemal Akar, HDP Eş Başkanı Yeliz Yılmaz ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Ali Sami Öztürk'ün bir araya geldiği toplantıda Foça'da seçim çalışmalarıyla ilgili ortak kararlar alındı.

"ORTAK KARARLAR ALDIK"

MHP'li Lütfi Ünal Badat huzur ve güvenli bir seçim süreci geçirmek, bu süreçte vatandaşları rahatsız etmemek için ortak hareket edileceğini söyleyerek "Seçimlere katılan parti ve partililerin yasalar ve Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim ile ilgili kararları doğrultusunda yapabilecekleri belli. Biz Foça İlçesi'nde seçimlerin hoşgörüyle, centilmence, barış ve huzur ortamında yapılabilmesi için toplandık. Ortak kararlar aldık. Yaz sezonuna girerken çevre kirliliğini önlemek için neler yapabileceğimizi tartıştık. Sokaklara, direklere afiş yapıştırmaya karşı olduğumuzu belirttik dedi

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da Foça'da demokratik bir duruşun sergilendiğini belirterek görsel kirliliğin yaratılmaması için çok olumlu kararlar alındığının altını çizdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Kadir Özgirgin Ülgür Gökhan Çetinkaya Ak Parti Politika Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

500

Yorumlar (52)

CiwanmobilWeb@haberler.com:

Oylar Hdp yeeeeeeee

13
14
yanıtYanıtla
SABIR TAŞI:

Macera aramaya gerek yok!. . Onlar sadece konuşur, AK PARTİ yapar!. . Az Laf Çok İş!. . AK PARTİ!. . . Sandık başında tercihini iyi belirle!. . Hayale değil gerçeğe oy ver!. . .

7
17
yanıtYanıtla
SABIR TAŞI:

Kürtler, artık huzur ve güven ortamını tercih edeceklerdir!. . Macera kimseye bir şey kazandırmaz!. . Yetmez mi bu güne kadar akan KAN ve GÖZYAŞI!. . Artık huzur, bu insanlarımıza çok görülmesin!. . Irkçılığa son verme zamanıdır bu gün!. . AK PARTİ ile hizmet ve huzura devam deme zamanıdır bu gün!. . Oylar Türkiye''nin Partisine. . . AK PARTİ''ye!. .

4
15
yanıtYanıtla
turanMobil-ANDROID:

oyum MHP ye.

8
10
yanıtYanıtla
mehmet albayrakmobilWeb@haberler.com:

Hepsini ayrı ayrı tebrik ederim keşke genel baskanlarinizda foçadaki bu davranışı örnek alıp turkiye icin vatandaslar icin ayni duyarlılığı gosterseler istenildiği zaman birlikte beraber ortak kararlar alinabiliyormus...

17
0
yanıtYanıtla
Tc:

Pkk Nusranın elini öptü, müslüman kadınlara hakeret taciz yapan PKK''lıları nusra yargılıyor.

1
15
yanıtYanıtla
Güçlü Türkiye 1:

ne kadar cahil insan varsa doluşmuş buraya da . . . . en dindar insanlar doğudadır ve doğulular da toptan hdplidir ve batılıları da dindarlığa götürmeye çalışan da doğululardır ve burda doğu batı arasında fikir çatışması yapanlar harbiden boş insanlardır ve mhp kürtleri sevmez, chp kürtleri sevmez, akp türkleri ve kürtleri sevmez ama hdp ise türk kürt kardeşliğini pekiştirmek için yıllardır mücadele eder ve doğuluları batılı insanlarımızın gözlerinde karartanlar ise Chp Mhpdir ve kalkmışsınız hdp böle öledir yazan cahil insanlarımız var ve ayrıca hdp ülke için kurtuluştur yoksa akp kazanırsa hem türk hem de kürt kaybeder, mhp chp kazanırsa türkler kazanır kürtler kaybeder ama hdp kazanırsa hem türkler hem de kürtler hem de lazlar kısacası tüm Türkiye kazanmış olur ve akpnin siyaseti dış ülkelerde sıfırlanmıs prestiji tamamen bitmiştir ama hdpnin dışardaki vizyonu ise çok yüksek

9
7
yanıtYanıtla
metin:

oyumu mhp ye verecegim referandumda evet verdim eski belediye seçimlerinde akp ye verdim oyumu ama artık mhp akp bu kaset iftiralarıyla gidemez yalakalarına dur demeli bide istanbul nüfusunun yüzde 8 kastamonulu yani 600 küsür bin insan yaşıyor ama akp li adaylara bakın rizeli dolu istanbulda en kalabalık ikinci il olan kastamonululardan tek aday gösteremiyonuz yazık size mhp de birtane oldugu için ona oy vericem istanbulda bütün kastamonular akpden oyunu çekerse akp istanbulda ikinci parti çıkar ben artık enişteinin cocugunu amcasının cocugunu damadı vekil adayı gösteren akp oy vermem aklı olan da vermesin oy bunlara bizim vergimizle yapıyorlar ama kendi sülalelisinide başkaların hakkını yiyerek zengin ettiler siz bizi yok sayarsanız bizde sizi yok sayarız :)

10
5
yanıtYanıtla
Öyle değil mi?:

Kutlarız. İşte böyle olacak

13
1
yanıtYanıtla
KaplanMobil-IOS:

Ülkemizde olması gereken siyasi tartışmalar böyle çözülmeli. Grur duyuyorum ilkkez siyasetçilerin yaptığı işten

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title