Haberler

Polis Ekiplerine Molotof Atan 26 Kişi Gözaltına Alındı

Güncelleme:

İstanbul'da 14 ilçede korsan gösteri yaparak polis ekiplerine molotof kokteyli ve ses bombası atan gruplara müdahale edildi. Müdahale sırasında 26 kişiyi gözaltına alındı.

İstanbul'da 14 ilçede korsan gösteri yaprak polise molotof kokteyli atanlara yönelik operasyonda 26 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin yanlarında bulunan poşet ve çantalarda yapılan aramalarda 59 molotof kokteyli ele geçirildi.

14 FARKLI İLÇEDE MÜDAHALE

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Güven Timleri Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri 14 farklı ilçede korsan gösteri yaparak polis ekiplerine taş, molotof kokteyli ve ses bombası atan gruplara müdahale etti.

26 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ekipler müdahale sırasında Beyoğlu, Kağıthane, Başakşehir, Küçükçekmece ve Şişli ilçelerinde toplam 26 kişiyi gözaltına aldı.

59 MOLOTOF ELE GEÇİRİLDİ

Gözaltına alınan şüphelilerin yanlarında bulunan poşet ve çantalarda yapılan aramalarda 59 molotof kokteyli, pankart, eldiven, maske ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

HAKLARINDA İŞLEM BAŞLATILDI

Gözaltına alınan şüphelilere 'Toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanunu' ve 'Terör örgütü propagandası yapmak' suçlarından işlem başlatıldı. Şüphelilerin ilçelerdeki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Güven Timleri İstanbul 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (12)

muro 53:

arkadaslar nerdeyse odul verın dıyeceksınız . bence 5 gun agır ıskence sonra oldurelım .

36
0
yanıtYanıtla
türkiye bölünmez:

Kanunlar bence yetersiz !!!!!!!Molotof atan bi kisi en azindan 10 yildan baslamali cezasi...böyle yapmadigimiz sürecede sürekli Molotof atacaklar!!!!!!! Malasef

11
0
yanıtYanıtla
KaraUzman:

PKK+DHKP-C+MLKP....hepsi aynı el tarafında yönetilen pisliklerdir....

10
0
yanıtYanıtla
Kürsad:

Sınırları kuvvetlendirip sınır dışı edin dicem suriyeli olarak geri gelirler

10
0
yanıtYanıtla
vatan:

bunların hepsi ermeni kızılbaşlar tunceli silinsin

8
1
yanıtYanıtla
yıldırım Mobil-ANDROID:

kesin ellerini salın insanlığa faydası olmayanın kendinede faydası olmaz

8
0
yanıtYanıtla
Karadenizlikız:

Hala dev gençlikten bahsediyor az kaldı bitmenize

3
4
yanıtYanıtla
muratttMobil-ANDROID:

saliverin garibanlari, nede olsa sokakda elinde bir çivi olan i haoise atiyorsun, PKK ılımlı AKP gore

0
6
yanıtYanıtla
anzavurMobil-ANDROID:

vurun molotof atanı

6
0
yanıtYanıtla
Murat Mobil-IOS:

Şimdi bunlar hakim karşısına çıkar ya serbest kalırlar yada 1-2 yıl ceza alırlar.10/15 yıl sonra Canlı bomba olur bunlar.o yüzden bu insanları imha edin ve masum halk bunlardan zarar görmesin. Eşim hamile 1 ay sonra kızım dünyaya gelecek inş.15 yıl sonra benim kızım bu canlı bombalar yüzünden öldüğünü düşününce bunların şimdiden imha edilmesi gerekli

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title