Haberler

Pınar Altuğ Tatil İçin 1,5 Milyon Liralık Tekne Kiraladı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu ve eşi Yağmur Atacan Bodrum'da 1,5 milyon liralık tekne kiralayarak denizin tadını çıkardı.Sık sık görüntü veren Altuğ'un vücudunun çok bozulması da dikkatlerden kaçmadı.

Pınar Altuğ- Yağmur Atacan çifti, tatil sezonunu yine Bodrum'da açtı. Çift, önceki gün Türkbükü açıklarına demirledikleri 1,5 milyon liralık teknelerinde kızları Su ile güneşin tadını çıkardı.

VÜCUDU ÇOK BOZULMUŞ

Çift, 1,5 milyon liralık teknede eğlenceli vakit geçirdi. Sık sık objektiflere yakalanan Altuğ'un vücudunun çok bozulması da dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yağmur Atacan Pınar Altuğ Bodrum Magazin Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

Bakmadan Geçme

Khontkar sahneyi neden terk etti? Rapçi Khontkar sahneye neden çıkmadı? Şaban Ataş'ın cesedi bulundu mu? Müge Anlı Şaban Ataş'a ne oldu, ne zaman kayboldu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 14 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

500

Yorumlar (63)

karlsruhe 42mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Cok igrenc bi kadin tipode kocasoda kizida sülalece uyuzlar

10
11
yanıtYanıtla
ahmet:

garibana 1 lira ver dersen vermez

21
0
yanıtYanıtla
ezelden ak partili:

anlamıyorum bu kadın şu aralar dizi fim yada tiyatra albüm çıkartmıyor peki o halde bu kadar parayı nerden bulmuşta kendine yat alıyor aklım almadıkardeşlerrrrrrrrrrrrr

16
4
yanıtYanıtla
STANDART GENÇmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ülkemizde bu kadar işsiz insanlar varken gece aç uyumak zorunda olan çocuklar varken ay sonunu denkleyemeyen aileler varken şimdiz siz duyarlı bir sanatçı mısınız ?

19
0
yanıtYanıtla
can:

aaaa pınar altuğ nasıl olurda tekne kiralar. görülmüş şey değil. öyle bi tekneye sahibi olarak binmek o kadının kesinlikle hakkıdır. ey medya , show dünyası bu aslında sizin ayıbınız. bu kadını böyle kiralarda süründürüyosunuz. el ele verin en kısa zamanda bu kadına bi tekne alcak gelir sağlayın. olmaz böyle. acıdım yaa

15
3
yanıtYanıtla
SEVDA:

pörsüdün pınar başörtüsüne laf ediyodun kapansan iyi edersin şu çirkin vücudunu görmeyelim

15
1
yanıtYanıtla
tracers:

türkiyenin en edep sahibi kadını bu hanımefendi arkadaşlar. . .

3
13
yanıtYanıtla
Yazar yazmaz.Mobil-IOS:

Evet ne kadar önemli bir haber Eee başka ?

15
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

o parayla tekne al daha iyi be :D malllllllll

14
1
yanıtYanıtla
...:

NE SALAK BİR HABER

12
3
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title