Haberler

Pekgüzel'den Madde Bağımlılığı ile Mücadele Eden Yeşilay'a Kutlama

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, “Bağımlılıklarla mücadele eden Yeşilay toplumsal bir görev üstlenmektedir” dedi.

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, "Bağımlılıklarla mücadele eden Yeşilay toplumsal bir görev üstlenmektedir" dedi.

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası ile ilgili olarak açıklama, "Toplumun enerjisini düşüren, aşağı çeken bağımlılıklarla mücadele eden Yeşilay önemli bir görevi yerine getirmektedir. Bilinçlendirme kampanyalarından ötürü Yeşilay'ı tebrik ediyorum" dedi.

Topluma enerji ve dinamizm veren gençleri hedef alan, sigara, alkol ve uyuşturucu gibi bağımlılık yapan madde tüketiminin dünyanın sorunu olduğuna işaret eden Pekgüzel, "Efeler Belediye Başkanı seçildiğimde, Yeşilay'ın bilinçlendirme kampanyalarına her türlü desteği vermek isterim. Ben de bir dönem sigara kullandım. Zararlarını birebir yaşadım. Bunu bilen ve yaşayan biri olarak gençlerimizi bağımlılıkların içinde değil; spor sahalarında, gençlik merkezlerinde görmek istiyorum. Şimdiden proje ekiplerimizle gençlerimizin kendilerini resimle, müzikle, sporla ifade edecekleri zemini sağlamak üzere Efeler Gençlik Kampüsü projesini hazırladık. Halk sağlığı için çaba harcayan, amacı daha sağlıklı, daha mutlu bir nesil yetişmesini sağlamak olan Yeşilay çalışanlarını da bu vesileyle kutluyorum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yalçın Pekgüzel Yeşilay Haftası Ak Parti Yerel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title