Haberler

Pazarlar'da Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, "İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitim Planlama ve İşbirliği Komisyonu" toplantısı yapıldı.

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, "İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitim Planlama ve İşbirliği Komisyonu" toplantısı yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Yaygı Eğitim Kurumları Yönetmeliğinin 58. Maddesine uygun olarak Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen "İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitim Planlama ve İşbirliği Komisyonu" toplantısına İlçe Kaymakamı Soner Bedir başkanlık etti.

Komisyon toplantısında, Hayat Boyu Öğrenme kapsamında yaygın eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, planlanması, ortaya çıkan güçlüklerin değerlendirilmesi ve merkezler arasında işbirliği ve koordinasyonun sağlanması, etkinliklerin birlikte planlanması ve uygulamaya konulması, hizmet tekrarının ve kaynak israfının önlenmesi ve verimliliğin artırılması gibi konular ele alındı.

Milli Eğitim Müdürlüğü Yetkilileri, "kuruluş temsilcilerinin talepleri müzakere edilerek karara bağlandı. Oldukça yararlı geçen toplantıya dilek ve temennilerin ardından, son verildi" denildi.

Toplantıya İlçe Garnizon Komutanı İlker Bahadır, Emniyet Amiri Fikret Gün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İlkay Çetin, Özel idare Müdürü Süleyman Erdoğan, İlçe Müftüsü Mustafa Türköz, Ziraat Odası Başkanı Kamil Ünal, Milli Eğitim Şube Müdürü M. Ünsal Alpay, özel yurtların yetkilileri, sendika temsilcileri ve okul müdürleri katıldı.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title