Haberler

Pasinler'de Saadet Rüzgarı

Seçim öncesi son mitinglerinden birisini de Pasinler’de yapan Saadet Partililer miting meydanına sığmadı.

Seçim öncesi son mitinglerinden birisini de Pasinler'de yapan Saadet Partililer miting meydanına sığmadı.

Pasinler Mitinginde Belediye başkan adayı Recai Çelik ve Pasinlerli olan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Atik Ağdağ birer konuşma yaptılar.

Pasinler Belediye Başkan adayı Recai Çelik: konuşmasında, "Bugün bu meydan gösteriyor ki İlçemde Saadet güneşi doğuyor. Seçimi kazandığımız gün hizmet seferberliğini başlatacağız.10 yıldır kayıp bir dönem yaşayan İlçem hizmete doyacak.Belediyede yandaşlığı,talanı,dolanı ortadan kaldırıp adil belediyecilik yapacağız.Yapacaklarımızı taahhütname olarak halkımıza dağıttık.İnşallah seçimden sonra bu taahhütte söz verdiklerimizi tek tek uygulayacağız" dedi.

Miting de selamlama konuşması yapan Atik Ağdağ ise " Saadet'e kararını vermiş.Hayırlı olsun demek düşüyor bize. İnşallah Recai başkan yönetiminde Köy görünümündeki ilçemiz gerçek hizmetle, çalışan belediyecilikle tanışacak. Saadet Partisinin yönetim anlayışında düşmanlık olmaz. Kin ve nefret olmaz.Bizler tüm halkımıza eşit hizmet götüreceğiz. Yaşanabilir bir Pasinler oluşturacağız.Bu gün gelinen noktada her geçen gün memleketim göçle iyice küçülüyor.10 sene önceki canlılık kalmadığını görüyorum ilçemizde'Belediye sadece çöp toplama,yol yapma mekanı değildir.Aynı zamanda Yerel kalkınmayı da belediyeler organize etmek zorundadır. Erbakan Hocam İlçemize Fabrika kurmuştu. Bu fabrika bu gün çalışsaydı dünyanın en kaliteli saatlerini Hasankalelim üretecekti.İnşallah Saadet iktidarımızda ağır sanayi hamlesini yeniden başlatacağız.Tüm Hasankaleli hemşehrilerime parti farkı gözetmeden sesleniyorum.Gelin bu seçimde Recai Başkanı seçin pişman olmayacaksınız.İnşallah Saadet kazanınca büyüyen ve gelişen Hasankaleyi herkes görmüş olacak."dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Genel İdare Kurulu Recai Çelik Pasinler Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title