Haberler

Özmeral'e "Yılın İlçe Belediye Başkanı Ödülü"

Isparta’nın Eğirdir ilçesi Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetimler Ödülleri'nde Kültür, Sanat ve Turizm Etkinlikleri kategorisinde "Yılın İlçe Belediye Başkanı Ödülü"ne layık görüldü.

Isparta'nın Eğirdir ilçesi Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetimler Ödülleri'nde Kültür, Sanat ve Turizm Etkinlikleri kategorisinde "Yılın İlçe Belediye Başkanı Ödülü"ne layık görüldü.

Özel Kalem Dergisi'nin düzenlediği 6.Yerel Yönetimler Ödül Töreni İstanbul Kadir Has Üniversitesi'nde gerçekleşti. Ödül gecesine Valiler, Büyükşehir Belediye Başkanları, İl ve İlçe Belediye Başkanları ile davetliler katıldı. Tarih, kültür ve tabiat varlıklarıyla Isparta'nın en güzel ilçesi olan Eğirdir'de Esma Sultan (Dündar Bey) Hamamı Restorasyon Projesi'nin hayata geçirilmesi nedeniyle ödül alınırken, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral gecede yaptığı konuşmada, "Kültür ve tabiat varlığımız hem şimdi hem de geleceğimizde kıymetli varlıklardır. Şimdiden en küçüğünden en yaşlısına kadar bu şuurla hareket ediyoruz" dedi.

Ödülde emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Özmeral, "Eğirdir'e Selçuklu Şehri dememizdeki gayemiz, Hızır Bey Camimiz ve Dündar Bey Medresemiz var. Bunların tamamlayıcı unsuru olarak hemen yakınında 800 yıla yaklaşan mazisiyle Esma Sultan (Dündar Bey) Hamamı var. Bizden öncekiler hanları, hamamları yıkmışlar, bütün tarihi kuyuları doldurmuşlar, mezarlıları yok etmişler. İçimiz sızlıyordu. Göreve gelir gelmez, Kültür ve Turizm Bakanlığı dahil kimseden yardım almadan, personele maaş ödeyememek pahasına tarihi derinliği olan ecdad yadigarı hamamı Allah'a şükür 2,5 milyona yaklaşan bir yatırımla ayakta tuttuk. Gelecek nesillere en güzel armağanı hep birlikte vermiş oluyoruz" dedi. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Nuri Özmeral İstanbul Eğirdir Isparta Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (1)

Ümran Erkorkmazumranerkorkmaz1@hotmail.com:

Çalışma hayatımın Eğirdir'de geçen kısmında Saygıya değer Osman Nuri Özmeral' i tanıma fırsatım oldu. Kendisinden iş ahlakı, dürüstlük, çalışkanlık başta olmak üzere çok şey öğrendim. Sayın Özmeral tam bir Eğirdir aşığıdır. Eğirdir'e kendini adamış soylu bir insandır. Bu vesileyle kendisini bende tebrik ediyor, samimi hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title