Haberler

Özhaseki'den Klıçdaroğlu'na Ağır Eleştiri

Özhaseki: "Zeka Problemi Olduğunu Sanmıyorum Ama Ahlak ve Namus Problemi Var"

CUMHURİYET Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk iddialarına tepki gösteren Tekerlekli Sandalyeliler Platformu ve Halk Otobüsçüler Esnafı Odası, Büyükşehir Belediyesi'ne geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu 'Yalancılık'la suçlayarak, "Zeka problemi olduğunu sanmıyorum. Ama ahlak ve namus problemleri var" dedi.

Önce Tekerlekli Sandalyeliler Platformu oluşturan 16 engelli, Kayseri Valiliği önünden polis eşliğinde tekerlekli sandalyeleriyle , Büyükşehir Belediyesi'ne geldi. "Engelli Dostu Mehmet Özhaseki, Engellilerin cenneti Kayseri, Başkanla gurur duyuyoruz, Meyve veren ağaç taşların' dövizleri taşıyan engelliler adına konuşan Kadircan Gökalp, son günlerde ortaya atılan iddiaları yersiz bulduklarını söyledi. Gökalp, bu tür iddiaların Kayseri'nin imajına zarar verdiğini söyledi. Ardından, bu kez Otobüsçüler Esnafı odası üyeleri, halk otobüsleriyle Büyükşehir Belediyesi'ne geldi. Meclis Salonu'nda Başkan Özhaseki'yi alkışlarla karşılayan esnaf adına konuşan Oda Başkanı Niyazi Uslu, iddiaların siyasi menfaatlerden kaynaklandığını öne sürdü. Oda olarak daha önce 125 sivil toplum kuruluşuyla Başkan Özhaseki'ye destek verdiklerini ancak, kamuoyunda 'İşlerigereği bu toplantılara katılmak zorunda oldukları şeklinde yorumlar yapıldığını belirten Uslu, "Bu yorumlar kesinlikle yanlıştır" diye konuştu. Bu tür desteklerin kendisini duygulandırdığını belirten Başkan Özhaseki de, iddiayı ortaya atanlardan yargı önünde hesap soracağını ve peşlerini kesinlikle bırakmayacağını anlattı. Başkan Özhaseki, "Kayseri'yi marka şehir yaptık. Ama hasetçilerin hasedi, fitnecilerin fitnesi durmuyor. Nasıl çamur çalarız da ayağa düşürürüz diye uğraşıyorlar" şeklinde konuştu. İddialarla ilgili geçen süreci anlatan Başkan Özhaseki, "Suçlu cezasını çekti. Aradan 2 sene geçti. Seçimlere 5 ay var ya. Arkadaşımız yeni genel başkan ya. Güya elinde dosya sallayarak hırsızlıkları takip eden adam ya. Bizim yiğidimiz çıktı ortaya, Kayseri'de böyle birşey var diye İlk basın toplantımda 10 yalanını sıraladım ve hepsini belgelerle çürüttüm. Evrensel hukukda iddialarınızı ispat edeceksiniz. Ama onlar karalayıp çekiliyor kenara. Yarabbim, ana muhalefete nasıl genel başkan vermiş. Sabah konuşuyor, yalan olduğunu belgeyle ıspatlıyorum. Akşam çıkıp yeniden konuşuyor. Yüzü kızarmadan arka arkaya söylenen yalanları ömrümde ilk defa görüyorum. Arkadaşlara da söyledim. Zeka problemi olduğunu zannetmiyorum. Ama ahlak ve namus problemi var. Gelecek hafta Ankara'ya gideceğim ve basın toplantısıyla belgeleri tek tek ortaya koyacağım. Unutturmaya çalışıyorlar ama unutturmam. Bu şehirde taş ta üstüne koymayanlar, hiçbir katkısı olmayanların konuşmaya hakkı yok. Allah utandırmasın. Karşılarında dim dik duracağız"

CUMHURİYET TARİHİNDE BİR İLK

Gelinen süreçte verilen desteklerin kendisini duygulandırdığını ifade eden Başkan Özhaseki, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 'Kefilim' açıklamasının belkide Cumhuriyet tarihinde ilk olduğunu vurguladı. Özhaseki, açıklamalarıyla destek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bakan ve milletvekilleriyle, sivil toplum örgütlerine ve Kayserililere de teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title