Haberler

Özdağ'ın Yoğun Gaziantep Mesaisi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, hafta sonunda geldiği seçim bölgesi Gaziantep’te ziyaretlerde bulunarak kentin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, hafta sonunda geldiği seçim bölgesi Gaziantep'te ziyaretlerde bulunarak kentin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Gaziantep'in kurtuluşunun 94. yıl dönümü törenleri ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen 'Gaziantep'in Yıldızları' ödül törenine katılan Prof. Dr. Ümit Özdağ, İslahiye'de bulunan Suriyelilerin kaldığı 1 ve 2 nolu barınma merkezlerini ziyaret ederek Gaziantep'teki çeşitli sivil toplum kuruluşları yönetici ve üyeleri ile bir araya geldi ve sorunları dinledi.

25 Aralık Gaziantep'in 94. Kurtuluş Günü törenlerine katıldıktan sonra ziyaretlerine İslahiye'de Suriyeli'lerin kaldığı 1 ve 2 nolu barınma merkezlerini ziyaret ederek başlayan Prof. Dr. Ümit Özdağ, Kaymakam Ramazan Yıldırım ve AFAD yetkilileri ile görüş alışverişinde bulundu. 2. Nolu Barınma merkezindeki çadır kentte yaşayan Irak'ın Telafer kentinden gelen Türkmenlerin temsilcileri ile de bir araya gelen Özdağ, Türkmenlerin isteklerini dinleyerek sorunları hem MHP Genel Merkezi hem de AFAD Genel Müdürlüğü ile görüşerek çözüm bulmak için çaba harcayacağını söyledi.

Ümit Özdağ, "İslahiye Kaymakamımız ile birlikte barınma merkezinde kalan Suriyeli ve Iraklı mültecileri ziyaret ederek sorunları dinledik. Ankara'ya döndüğümüzde bu sorunları Genel Merkezimizle paylaşacağız ve AFAD Genel Müdürlüğü ile de görüşerek çözüm için çaba harcayacağız" dedi.

YOĞUN MESAİ

Prof. Dr. Ümit Özdağ, temaslarının ikinci gününde Kamu Sen İl Temsilciliğini ziyaret ederek çeşitli sendika yöneticileri ve temsilcileri ile bir araya geldi. Sivil Toplum Kuruluşları'nın (STK) demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirten Özdağ, "STK'lar hangi düşünce hangi fikirde olursa olsun topluma ve üyelerine değer katmalıdır, siyasetin güdümüne girmeden hatta siyaseti denetleyen, yeri geldiğinde sorgulayan bir yapı içerisinde olmalıdır" dedi.

Bazı siyasilerin bürokratlar aracılığıyla özellikle kamu çalışanlarını baskı altına almaya çalıştığını, iş güvencesi gibi önemli bir hakkı çalışanın elinden alarak çalışanlar üzerinde istedikleri tasarrufu uygulamayı istediklerini gördüğünü dile getiren Özdağ, "Anayasal bir hak olarak memura verilen iş güvencesinin tartışılmasını doğru bulmuyoruz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak buna müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu.

Kamu-Sen İl Temsilcisi Baler Fidan ise, ziyaretinden dolayı Özdağ'a teşekkür ederek Genel Başkan Yardımcılığı görevinde başarı dileklerinde bulundu. Fidan, 2015 yılında kamu çalışanlarının bir çok sıkıntı ile karşı karşıya kaldığını, yaşanan olumsuzluklardan en çok kamu çalışanlarının etkilendiğini, siyaset kurumunun iş güvencesini tartışmak yerine çalışanları korumak, mali ve sosyal haklarını iyileştirmek için çalışmalar yapmaları gerektiğini söyledi.

Ziyarette, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Kemal Kazak, Türk Büro-Sen Şube Başkanı Zihni Özpolat, Türk Haber-Sen Şube Başkanı Niyazi Albayram, Türk Tarım Orman-Sen İl Başkanı Cuma Erol, Türk Enerji-Sen İl Başkanı Hasan Aytaç, Türk İmar-Sen İl Başkanı Mustafa Kert, Türk Yerel Hizmet - Sen İl Başkanı Ahmet Koç ve Kamu-Sen'in Şube yöneticileri de sorunlarını anlatarak, çözüm bulunmasını istedi.

İHA'YA ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, ardından İhlas Haber Ajansı Gaziantep Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Ahmet Orhan Akın'a göreve yeni gelmesinden dolayı hayırlı olsun dileklerini ileten Özdağ, kurumun çalışmalarından övgüyle bahsetti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ümit Özdağ Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title