Haberler

Osmaniye'de Karakola Taciz Ateşi!

Osmaniye'de bu gece jandarma komando karakoluna teröristlerce düzenlenen saldırıda 1 subay eşi ağır yaralandı.

Osmaniye'de bu gece jandarma komando karakoluna teröristlerce düzenlenen saldırıda 1 subay eşi ağır yaralandı. Saldırıdan sonra bölgeye sevkedilen takviye birliklerle geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Merkeze bağlı Kırıklı Köyü yakınlarında, Osmaniye'ye 15 kilometre uzaklıkta E-5 karakolu yakınında bulunan Kanlıgeçit Jandarma Komando Karakolu'na saat 22.00 sıralarında sayıları belirlenemeyen bir grup terörist tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Karakolda görevli subay, astsubayların ailelerinin kaldığı lojmanların da bulunduğu askeri tesise yapılan saldırıda, kurşunlar karakolun yanı sıra yanındaki lojman binasına da isabet etti. Askerlerin de karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

SUBAY EŞİ BALKONDA VURULDU

Teröristlerin açtığı ilk ateş sırasında lojman balkonunda bulunan bir üstteğmenin eşi olduğu bildirilen Pınar Akdağ başına isabet eden kurşunla yaralandı. Yaklaşık 15 dakika süren çatışmadan sonra karanlıktan yararlanarak kaçan teröristlerin yakalanması için Osmaniye'den takviye birlikler de bölgeye sevk edildi. Geniş çaplı operasyon başlatan güvenlik güçleri teröristlerin olası kaçış noktalarında önlemler aldı. Karakolun bulunduğu bölgede daha önce birliklere veya tesisleri yönelik saldırının ilk kez gerçekleşiyor olması dikkat çekti.

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah Kanlıgeçit Jandarma Komando Karakolu'ne teröristlerce düzenlenen saldırıda bir üstteğmenin eşinin yaralandığını, bölgeye sevkedilen takviye birliklerle geniş çaplı operasyonların sürdürüldüğünü bildirdi.

İbrahim EMÜL/ OSMANİYE, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title