Haberler

Osmangazi'den Kardeş Boztepe'ye Destek

Osmangazi Belediyesi’nin kardeş şehirlerinden Kırşehir’in Boztepe Belediye Başkanı Ramazan Aydın, Başkan Mustafa Dündar’ı ziyaret ederek, ilçede yapımı planlanan kültür merkezi projesine verdiği destek için teşekkür etti.

Osmangazi Belediyesi'nin kardeş şehirlerinden Kırşehir'in Boztepe Belediye Başkanı Ramazan Aydın, Başkan Mustafa Dündar'ı ziyaret ederek, ilçede yapımı planlanan kültür merkezi projesine verdiği destek için teşekkür etti.

Bugüne kadar hayata geçirdiği başarılı projelerle birçok yerel yönetime örnek olan Osmangazi Belediyesi'nin kardeş şehirlere olan desteği sürüyor. Kırşehir'in Boztepe ilçesiyle kardeş şehir protokolü imzaladıktan sonra, ilçede yapımı planlanan Kültür Merkezi projesine destek veren Osmangazi Belediyesi'ni ziyaret eden Boztepe Belediye Başkanı Ramazan Aydın, Başkan Mustafa Dündar'a teşekkür etti.

Merkez nüfusu 3 bin 300 olan ilçede, eski pazar yerinin yıkılarak yerine sosyo-kültürel etkinliklerin gerçekleştirileceği çok amaçlı bir tesis projesi geliştirdiklerini ifade eden Aydın, "Boztepe, ekonomik bakımdan imkanları oldukça kısıtlı olan bir belediye. İlçemizin önemli bir ihtiyacını karşılayacak bu projemizi, kardeş şehrimiz olan Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar'la paylaştık. Kendileri, projemize destek olabileceklerini söyleyince, içerisinde düğün salonu, toplantı salonu, mutfak, lavabolar, zabıta evi, basket ve voleybol sahaları ile tenis kortunun bulunduğu projemizle ilgili çalışmalarımızı başlattık. Bu gün de, kendisini ziyaret ederek verdiği destekten dolayı teşekkür etmek, hem de projemizin resmi temel atma törenine davet etmek için geldim. Verdiği destekler için Boztepe halkı adına kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Boztepe Belediyesi'nin en son kardeşlik protokolü imzaladıkları şehirlerden bir tanesi olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Dündar'da, Osmangazi Belediyesi'nin yurt içi ve yurt dışında kardeş şehir protokolü imzaladığı şehirlerle bir çok ortak proje geliştirip hayata geçirdiğini söyledi. Başkan Dündar, "Boztepe, ekonomik imkanları son derece kısıtlı olan, oldukça şirin bir ilçemiz. Başkanımız, ilçe halkının ihtiyaçlarını karşılayacak çok önemli bir projeleri olduğunu, bu konuda kendilerine yardımcı olmamızı istedi. Biz de bu taleplerini ilgili kurullarımızda görüşerek karara bağladık ve proje çalışmalarını başlattık. İlçeye yakışan, Boztepe halkının ihtiyaçlarına cevap verecek bu projeyi, kısa sürede tamamlayıp Boztepe halkının hizmetine sunacağız. Bu proje, Boztepe'yle Osmangazi'yi daha da yakınlaştıracak bir proje olacak. Şimdiden hayırlı olsun" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Belediyesi Mustafa Dündar Kırşehir Boztepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title