Haberler

Osman Girgin, Alıcık'ı Makamında Ziyaret Etti

'Boşa Yaşamışım', 'Anlatabildiğim Üstad', 'Bir Gülde Benden' kitaplarının adından 'Uzun Çarşı Hatırası' isimli dördüncü kitabını çıkartarak okurlarının beğenisine sunan Nazillili Eğitimci-Yazar Osman Girgin Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

'Boşa Yaşamışım', 'Anlatabildiğim Üstad', 'Bir Gülde Benden' kitaplarının adından 'Uzun Çarşı Hatırası' isimli dördüncü kitabını çıkartarak okurlarının beğenisine sunan Nazillili Eğitimci-Yazar Osman Girgin Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Alıcık'a makamında yaptığı ziyaretinde 'Uzun Çarşı Hatırası' isimli son kitabını hediye ederek yeni kitabı hakkında bilgiler veren Eğitimci-Yazar Osman Girgin, şuana kadar çıkardığı kitaplarında kendine göre bir ilki yapmaya çalıştığını ifade etti. Girgin, son kitabı olan 'Uzun Çarşı Hatırası' isimli eserinde de Nazilli'de bir ilki gerçekleştirdiğini belirterek, dördüncü kitabı aracılığıyla okurlarıyla buluşmanın sevinci içerisinde olduğunu söyledi.

Kitaplarında kendine göre bir ilki başarmanın gayreti içerisinde olduğunu belirten Osman Girgin 'Uzun Çarşı Hatırası' isimli dördüncü kitabının yine kendi alanında bir ilk olduğunu hatırlattı. Romanı yazma duygusu ve ihtiyacı veren, dünyanın en güzel bölgesinde doğmasına vesile kılan Rabbine, Nazilli'de yaşayan insanlara ve geçmiş ile kopmamayı sağlayan büyüklerine teşekkürlerini belirten Girgin, "Nazilli'miz uzun yaşam merkezi olmasıyla, yetiştirdiği ürünleriyle, medeniyetlere verdiği ilham kaynağıyla, doğal güzellikleriyle ve en önemlisi sıcakkanlı insanlarıyla daha birçok kitaba konu olacağı kesindir. Bu bereketli topraklardan nasıl yılda iki üç ürün alınıyorsa; bu topraklarla beslenen insanlarımızda dünyanın en üretken insanı olmaya namzettirler. Yeter ki tarım ve hayvancılığa baktıkları gibi bakmasınlar. Bu topraklar üzerinde her devirde kıymetli insanlar yetişmiştir. Bu toprakların altı da üstü de hazinelerle doludur. Günümüz hastalıklarından olan tembellik, gösteriş, verdiği sözde durmama, çekememezlik, yalan konuşma, emanete hıyanet etme, başkaları için yaşama ve ticarette hilekarlık bizi biz olmaktan çıkarmaktadır. Biz kendimizi ve yaratıcımızı unutmadığımız müddetçe bu zenginliklerin kıymetini bilebiliriz. Bu topraklar eskilerin tabiri ile 'abdestsiz basılmaması gereken topraklardır" ifadelerini kullandı.

Osman Girgin'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alıcık Osman Girgin imzalı 'Uzun Çarşı Hatırası' isimli kitabı yazarın elinden almanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek teşekkür etti. Yeni kitabının hayırlı olmasını dileyen Alıcık; "Sanata ve sanatçı duyarlılığına dünyanın her zamankinden çok daha fazla ihtiyaç olunduğu bir zamanda yaşıyoruz. Şair ve yazarların kıymetini her zaman bilmeliyiz. Bir kentin kültürel ve sanatsal açıdan da kalkınması çok önemlidir ki aksi durumda tam anlamıyla bir kalkınmadan söz edilemez. İşte bu yüzden biz Nazilli Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal faaliyetlere ve en önemlisi de yerel yazar ve şairlerimize her zaman destek verdik, vermeye de devam edeceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title