Haberler

Orhangazi Belediyesi Bir İlke İmza Attı

Orhangazi Belediyesi Gürcistan’da bir ilk olarak Orhangazili Hayırsever işadamlarının katkıları ile Gürcistan’da Batum dışında bir kentte ilk kez toplu iftar organizasyonu gerçekleştirdi.

Orhangazi Belediyesi Gürcistan'da bir ilk olarak Orhangazili Hayırsever işadamlarının katkıları ile Gürcistan'da Batum dışında bir kentte ilk kez toplu iftar organizasyonu gerçekleştirdi.

Orhangazi Belediyesi Başkan Neşet Çağlayan, 24. Dönem Bursa Milletvekili İsmail Aydın ve beraberindeki heyet ile Orhangazi'nin kardeş şehir olan Batum'un Khulo İlçesi Belediyesini ve Müftülüğünü ziyaret etti. Khulo Belediye Başkanı Nodar Mikeladze ve İlçe Müftüsü Aslan Abaşidze ile bir araya gelen Çağlayan, kendisini konuk eden başkan ve müftüye plaket takdiminde bulundu.

Batum'un Khulo ilçesinde ilk defa bir iftar organizasyonu düzenlendi. Khulo Belediye Başkanı Nodar Mikaladze ve Khulo Müftüsü Aslan Abaşidze'nin yanı sıra bölgede yaşayan 750'nin üzerinde müslüman iftar organizasyonuna büyük ilgi gösterdi. Khulo Müftüsünün duası ile son bulan iftar programı sonrasında Belediye Başkanı Neşet Çağlayan katılımcılarla sohbet etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhangazi Belediyesi Neşet Çağlayan Gürcistan Batum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title