Haberler

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Çalışmaları

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz. "Doğal güzellikleriyle Karadeniz’in incisi olan Ordu, çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları ile de farklılığına fark katmaya devam edecek" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz. "Doğal güzellikleriyle Karadeniz'in incisi olan Ordu, çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları ile de farklılığına fark katmaya devam edecek" dedi.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, göreve geldiği ilk günden itibaren Ordu'nun karayolu güzergahları üzerinde bulunan ana arterlerinde yeni peyzaj uygulamalarına gittiklerini belirtti. Çalışmaların vatandaşları tarafından beğeniyle karşılandığını bildiren Yılmaz "Büyükşehir Belediyesi'nin farkı hissedilmeye başlanmıştır. Özellikle il dışından gelen gurbetçiler, yerli ve yabancı turistler peyzaj düzenlemelerine büyük ilgi göstermektedir" dedi.

Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı Park Bahçeler Şube Müdürlüğünce, ana arterler ve park alanlarında, 3 aylık kısa bir süre içerisinde önemli çalışmalara imza atıldığını belirten Yılmaz, içerisinde Altınordu, Ünye ve Fatsa'nın da bulunduğu 11 ilçede farklı türlerde 700 bin mevsimlik çiçek dikildiğini belirtti.

Ortaya çıkan görünümün herkes tarafından takdir gördüğünü söyleyen Başkan Enver Yılmaz, şöyle konuştu:

"Sadece çiçek ve fidan dikimi değil, parklarımızın genel bakımını da gerçekleştiriyoruz. 700 bin çiçeğin dışında kendi tesislerimizde ürettiğimiz binlerce bitkiyi de bu alanlarda kullandık. İmal ettiğimiz yüzlerce bank ve piknik masalarını halkımızın hizmetine sunarak özellikle iftarlarını bu alanlarda açmak isteyenlere imkanlar sağladık. Görüyoruz ki birçok yeşil alan ve park alanında yüzlerce Ordu'lu aileleri ile birlikte iftar açıyor. Bundan da Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak büyük mutluluk duyuyoruz. Daha yaşanabilir bir Ordu'yu onların hizmetine sunmak için gece gündüz çalışıyoruz."

Doğal güzellikleriyle Karadeniz'in incisi olan Ordu'nun, çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmalarıyla da fark oluşturmaya devam edeceğine vurgu yapan Yılmaz sözlerine şöyle devam etti:

"Dün ne sözü verdiysek, bugün, bu sözlerimizi hayata geçiriyoruz. Yollarıyla, alt yapısıyla, çevre görünümüyle artık Ordu, Büyükşehir olduğunu hissettiriyor. Yıllarca iddiamız, 'Ordu'nun Karadeniz'in parlayan yıldızı olacağı' şeklinde idi. Bizler bu iddiayı somut adımlarla hayata geçiriyoruz. Havalimanının, çevre yolunun, dere yolunun açılması ile birlikte ulaşımda sorunu kalmayacak. Yerli ve yabancı turistlerin göz bebeği olacak Ordu, mor menekşesini, fındığını, tarihi ve doğal güzelliklerini, eşsiz kıyılarını herkesin beğenisine sunma fırsatı yakalayacaktır. Bunun en yakın örneğini de inşallah kısa bir süre sonra havalimanının hizmete girmesi ile birlikte göreceğiz." - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Enver Yılmaz Karadeniz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title