Haberler

Optimum'da 2. Yaş Günü Coşkusu

İzmir’deki alışveriş dünyasına yeni bir bakış açısı kazandıran Optimum Outlet, ikinci yıl coşkusunu ziyaretçileriyle paylaşıyor.

İzmir'deki alışveriş dünyasına yeni bir bakış açısı kazandıran Optimum Outlet, ikinci yıl coşkusunu ziyaretçileriyle paylaşıyor. Marka karması, bütün yıla yayılan kampanyaları, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikleriyle herkesin buluşma noktası haline gelen Optimum, 2.yıl dönümünde birbirinden özel etkinliklere ev sahipliği yapacak.

30 Mart Pazar günü Optimum Outlet'in açılışıyla başlayacak olan ikinci yıl kutlamaları, saat 16.30'da buz pistinde İzmirli ünlü sanatçı Tuğba Özerk Mini Konseri ile devam edecek. Şarkılarını Optimum ziyaretçileri için seslendirecek olan güzel sanatçı, konserin ardından imza gününde hayranları ile bir araya gelecek. Adeta bir bayram coşkusunun yaşanacağı Optimum'da, Clown Art Festival Korteji de AVM'de görsel bir şölen yaratarak Optimum'un yaş günü heyecanını saat 18.30'a kadar ziyaretçilerle paylaşacak.

Yıldönümü kutlamaları buz pistinde de renkli görüntülere sahne olacak. Saat 17: 00'de ülkemizi yurt dışında başarı ile temsil eden Selin Hafızoğlu ve başarılı buz pateni sporcuları çok özel bir gösteri gerçekleştirecek. Buz pisti üzerinde spor ile sanatı büyüleyici gösterileriyle birleştirecek olan yıldız patenciler, izleyenlere unutamayacakları bir şov sunacak. Optimum'un yaş günü mutluluğuna ortak olacak ziyaretçilere, gün boyunca birbirinden güzel, kanatlı hostesler eşlik edecek ve zaman zaman bu güne özel armağanlar dağıtacaklar. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmir Yerel Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title