Haberler

Operasyon Merkezindeki Takvim Dikkat Çekti

Güncelleme:

Şah Fırat Operasyonu'nun ardından Genel Kurmay Karargahı'ndaki operasyon merkezinin fotoğraflarında yer alan takvimin 22 Ocak tarihini göstermesi dikkat çekti.

Şah Fırat Operasyonu'nun ardından Genel Kurmay Karargahı'ndaki operasyon merkezinin fotoğrafları basınla paylaşıldı. Fotoğraflarda Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Genel Kurmay Başkanı Necdet Özel de yer alıyordu. Süleyman Şah Türbesi operasyonunu izlerken çekilen fotoğraflardaki bir detay ise kafa karıştırdı.

TARİH 22 OCAK'I GÖSTERİYOR

Basına yansıyan ve Davutoğlu'nun gece boyunca operasyonu nasıl takip ettiğini gösteren fotoğraflarda, duvardaki takvimin 22 Ocak tarihini gösterdiği görüldü. Bu durum sosyal medyada "fotoğraflar mı eski, takvimi mi değiştirmeyi unuttular" tartışmalarına neden oldu.

YA KİMSE TAKVİME DOKUNMADI YA DA...

Başbakan Davutoğlu, Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Genel Kurmay Başkanı Or. General Necdet Özer ve diğer generallerin bulunduğu fotoğraflarda, duvarda asılı duran takvimin tam bir ay öncesini gösterdiği görülüyor.

Bu durumda akla iki ihtimal geliyor; Ya Genelkurmay Karargahı'nda bir aydır kimse o takvime dokunmadı, ya da fotoğraflar daha önceki bir tarihe ait.

Kaynak: Odatv

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Süleyman Şah Türbesi Ahmet Davutoğlu Necdet Özel Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Ayşegül Ovalıoğlu kimdir? Ayşegül Ovalıoğlu hangi partiden, nereli, kaç yaşında? Muhsin Şentürk kimdir? Yargıtay Muhsin Şentürk neden çekildi? 2 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar? Halkbank, Akbank, Yapı Kredi, Garanti Bankası faiz getirisi! TAM ATM nedir, ücretsiz mi? TAM ATM'de hangi bankalar var, özel bankalar var mı? 12 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Mayıs burç yorumları nedir? Cihan Çanak kimdir? Cihan Çanak kaç yaşında, mevkiisi ne, hangi takımda oynuyor? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 11 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Galatasaray kombineleri bitti mi? 2024-2025 sezonu kombine satışları devam ediyor mu? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2. eleme adayı kim oldu? 10 Mayıs Cuma Survivor potaya kim gitti? Survivor kim kazandı? 10 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (71)

vatandaş:

Bu Süleyman Şah Türbesi operasyonunun, Ege Üniversitesinde öldürülen Fırat Çakıroğlu kardeşimizin olayını unutturmak adına yapıldığını düşünüyorum. Neden derseniz, MHP milletvekili Oktay Vural’ın TBMM de yaptığı açıklamada; Mecliste Ak Parti hükümetini ve ayrıca Ege Üniversitesi Yönetimini , Üniversitede PKK yapılanması nın olduğunu söyleyip defalarca uyarmış ama, hem Ak Parti hükümeti hem de Üniversite Yönetimi bu uyarılara kulak asmayıp hiçbir tedbir almamışlar. Burada Ak Parti hükümeti seçiminde yakın olması münasebetiyle bu üniversitede PKK nın yapılanmasına ve örgütlenmesine karşılık hiçbir tedbir almamalarından dolayı kendilerini aklayamayacaklarını bildikleri için Süleyman Şah türbesi operasyonunu gerçekleştirip, gündemi değiştirerek üniversitede yaşanılan olayı unutturmak istemiş olabilirler.

37
4
yanıtYanıtla
Demokrat:

Koyunlar uyutma programında bir sahte poz daha.

29
6
yanıtYanıtla
misafir deviş:

nasıl kaçarız diye toplantı yapıyorlar

29
1
yanıtYanıtla
tatar:

dünyada alay konusu olmuş mezarlık kooruması türkiye geri kalmış mezarlık tapınak gerici zihniyetin egemen olduğu söylenen türkiye alay edilen ülke durumuna düştük

15
8
yanıtYanıtla
SABIR TAŞI:

ABD, bir iki askerini operasyon yaparak kurtarıyor, sonunda büyük zafer kutlamaları yapıyor; Biz de ise 39 Tank, 57 Zırhlı araç ve 500 küsur askerle elimizi kolumuzu sallaya sallaya Cehenneme girip Askerlerimizi ve Kutsal emanetleri alıp ve oradan çıkıyoruz!. . . UYANIN VE GÖRÜN GERÇEK KAHRAMANLARI!. . . İşte Büyüklük tam da burada!. . . Ve o ATEŞ yakmıyor!. . .

6
16
yanıtYanıtla
Simdi:

Diyelimki 22. Ocakta cekilmis resimler. Neden 1 ayllik resimi simdi yayinlasin. Bu operasyon halkin gozunde AKP ye puan mi getririr diyorsunuz, bence tam tersi olur sadece Turkiyenin ustune dusen gorevi yapmistir , Akp nin basarisi diye bir sey gormuyorum.

4
18
yanıtYanıtla
malcolmxmobilWeb@haberler.com:

Benim işyerinde de var benzeri ve tarihi 27 Aralık 2014 Kurumlar reklam amaçlı dağıtıyor alıp asınca öyle kalıyor.

8
13
yanıtYanıtla
ALİ UYANIK:

hezimeti zafer paketine sarıp yediriyorlar yazık koca ülkem ne hallere düştün yazık

15
5
yanıtYanıtla
HASAN:

ÜLKEMİZ SENİLE İFTHAR EDİYOR. RABBIM BU ÜLKEYİ AKILDA N YOKSUN DIŞ KÜÇLERİN UŞAKLARINA BIRAKMASIN.

4
14
yanıtYanıtla
IVECOMobil-ANDROID:

BU ISIN AKP MHP SI KALMADI BIR OLMAMIZ LAZIM

12
6
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title