Haberler

Ömertepesi Sağlık Kompleksi Haline Getiriliyor

Ak Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç Ve Seyfettin Kalay, Bartın İl Sağlık Müdürlüğünü Ziyaret Ederek Sağlık Müdürü Dr. Osman Nacaroğlu İle Bir Süre Görüştü.

Seçime iki hafta gibi kısa bir süre kalmasıyla birlikte Bartın genelindeki seçim çalışmalarını hızlandıran Ak Parti Bartın milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay, kamu kurumlarına yönelik ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. İl Başkanı Yaşar Arslan ve İl Genel Meclis üyesi Recep Kantarcıoğlu ile il teşkilatının eşlik ettiği ziyarette adaylar ilk olarak İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Nacaroğlu ile görüşüp Bartın genelindeki sağlık çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ak Parti ile Sağlıkta Fark ortada

Adaylar daha sonra müdürlükte görevli personelleri ziyaret ederek görevli personele işlerinde kolaylıklar diledi. Sağlık alanındaki yatırımların süreceğini ifade eden Tunç ve Kalay yeni dönemde gerçekleşecek sağlık yatırımları hakkında açıklamada bulundu. Bartın Devlet Hastanesi eski Baş Hekimi ve milletvekili adayı Seyfettin Kalay, "Yeni dönemde Bartın Devlet Hastanemizin yanına bir ek bina yaparak 200 yataklı bir hastaneyi Bartın'a kazandıracağız. Ayrıca Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesini de yine aynı bölgede inşa ederek tüm sağlık kurumlarını ömertepesi'nde konuşlandıracağız. Ak Parti iktidarı ile sağlık alanında yapılan devrim niteliğindeki yatırımları ve hizmetleri görmemek elde değil! Bartın Devlet Hastanemiz 2002 öncesi koalisyon hükümeti döneminde bir türlü bitirilememişti. Yeterli ödenek olmadığı için hastane inşaatını yapan müteahhit firma işi yarım bırakmak zorunda kalmıştı. 2002'de Ak Partinin iktidar olması ile birlikte hastane tekrardan elden geçirilerek ikmal ihalesi yapıldı ve tamamlandı.

Ak Parti iktidarı ile artık yatırımların gerçekleşmesinde kaynak sıkıntısı çekmiyoruz. Eskiden kaynak olmadığı için birçok yatırım 5 yada 10 sene arasında tamamlanırdı. Hatta bazı yatırımlar daha uzun süre sürer ve çürümeye terk edilirdi. Buna örnek olarak da kültür merkezini örnek verebiliriz. Ak Parti iktidarı ile birçok atıl yatırım yeniden programa alınıp ihalesi gerçekleştirilip inşa edildi ve bitirildi, halkımızın hizmetine açıldı. Artık programa alınan yatırımlar en kısa sürede tamamlanarak vatandaşımızın hizmetine açılıyor" diyerek Bartın Devlet Hastanesine ek olarak yapılacak 200 yataklı hastane ile Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi hakkında bilgiler verdi. Yatırımlar için kaynak sorununun da artık olmadığını söyleyen Kalay, atıl ve yarım kalan birçok yatırımında vatandaşın hizmetine yine Ak Parti sayesinde açıldığını söyledi.

Ulus'a hastane, Beldelere de Aile Sağlığı Merkezleri geliyor

Ak Parti Bartın milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç'ta açıklamasında, "Bartın'da Sağlık yatırımları için genel bütçeden 25 milyon TL ödenek sağladık. Yeni dönemde de 200 yataklı ek hastane binası ile Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesini inşa edeceğiz. Bunların yanında Ulus İlçe Hastanesinin yapımına yeni dönemde başlayacağız. Ayrıca Arıt, Hasankadı ve Kumluca beldelerinde Aile Sağlığı Merkezlerini inşa edilecek. Ak Parti iktidara geldiğinde ilk olarak sağlık alanındaki aksamaları ve engelleri kaldırdı. Devlet Hastaneleri ile SSK Hastanelerini tek çatı altında toplayarak sağlıktaki bürokrasiyi yok etti. SSK, Bağkur, Emekli sandığı üçlemesini tek çatı altında toplayıp sağlık alanındaki karmaşa ve keşmekeşi çözdü. Eskiden var olan sağlık karneleri kaldırıldı ve her şey artık hastaneye başvuran vatandaşımızın TC Kimlik Numarası ile kolayca yapılabilmekte!" dedi.

Kaynak: Bültenler / Yerel

Yerel Güncel Haberler

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title