Haberler

    Ömer Aşık ve Dwight Howard Döndü, Pelicans Rockets'e Kaybetti

    NBA'de bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada New Orleans Pelicans, Houston Rockets'e 95-93 mağlup oldu.

    NBA'de New Orleans Pelicans forması giyen temsilcimiz Ömer Aşık, sakatlığı sebebi ile verdiği iki maçlık aranın ardından Houston Rockets karşılaşmasında sahaya döndü. Ayrıca Houston Rockets'ta All-Star uzun forvet Dwight Howard da yaklaşık üç ay aradan sonra parkeye çıktı ve 16 dakika süre buldu.

    New Orleans Pelicans maça çok hızlı bir giriş yapsa da sonunu getiremedi. İlk çeyreğini 34-19 önde kapadığı karşılaşmada üstünşüğünü koruyamayan Pelicans, son 3.3 saniyeye 3 sayı geride girdi. Rockets'te Corey Brewer'in Eric Gordon'a yaptığı taktik faulden sonra Gordon ilk sayıyı atıp ikinci serbest atışı bilerek kaçırarak 2 sayılık şut imkanı aradı ama bu gerçekleşmeyince maç 95-93 Rockets lehine sonuçlandı.

    Houston Rockets'ta James Harden, Trevor Ariza ve Donatas Motiejunas ön plana çıkan isimler oldu. Harden 25 sayı 6 ribaund ve 10 asist, Ariza 22 sayı 9 ribaund 54 asist 3 top çalma, Motiejunas da 21 sayı 8 ribaund ile oynarken, 21 Ocak'ta oynanan Phoenix Suns maçından sonra ilk defa sahaya çıkan Dwight Howard da 16 dakikada 4 sayı 7 ribaund kaydetti.

    New Orleans Pelicans'ta Tyreke Evans 28 sayı 7 asist ile oynarken, 44 dakika süre alan Anthony Davis de 24 sayı 14 ribaund ile mücadele etti. 2 maçlık sakatlık süresinin ardından parkeye çıkan Ömer Aşık da 6 sayı 6 ribaund ile mücadele etti. New Orleans Pelicans adına 42 dakika sahada kalan Eric Gordon, 5'te 0 saha içi isabeti ile hayal kırıklığı yarattı.

    Furkan Aldemir 14 dakika oynadı


    Gecenin bir diğer karşılaşmasında Philadelphia 76ers Denver Nuggets'ı 99-85 mağlup etti. Bu sezon NBA'e geçen Furkan Aldemir, 14 dakika süre aldığı maçı 4 sayı 4ü hücum olmak üzere 6 ribaund, 1 asist ve 2 top çalma ile mücadele etti. 76ers'ta oyuna yedek başlayan Robert Covington 6 üçlük isabeti bulduğu maçta 25 sayı kaydetti. Nerlens Noel de 14 sayı 15 ribaund 2 asist 4 top çalma ve 4 blok ile galibiyetin mimarlarından oldu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Houston Rockets Dwight Howard New Orleans Ömer Aşık Spor Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

    Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

    Bakmadan Geçme

    Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Onaylı randevu nasıl iptal edilir? (Telefonla ve E-Nabız'dan)? Onaylı randevu nasıl onaylanır (Telefonla ve E-Nabız'dan)?
    Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

    Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title