Haberler

Okula Giderken Lokomotifin Çarptığı Öğrenci Öldü

Karabük'te 16 yaşındaki Abdullah Cihan Çakman, kulaklık takıp müzik dinleyerek rayların üzerinde kestirmeden okuluna giderken geri geri giden lokomotifin çarpması sonucu yaşımını yitirdi.

Karabük'te 16 yaşındaki Abdullah Cihan Çakman, kulaklık takıp müzik dinleyerek rayların üzerinde kestirmeden okuluna giderken geri geri giden lokomotifin çarpması sonucu yaşımını yitirdi.

Sabah saatlerinde İstasyon Garı'nda rayların üzerinde erkek cesedi görenler polis ve 112 Acil Servis'e haber verdi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde öldüğü belirlenen kişinin, Vakıfbank Zübeyde Hanım Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Abdullah Cihan Çakman olduğu saptandı.

Yapılan araştırmada Çakman'a, İstasyon Garı yakınındaki evinden çıkıp kulaklıkla müzik dinleyerek rayların üzerinde kestirmeden okuluna giderken, yük vagonlarını Ülkü İstasyonu'na bırakıp İstasyon Garı'na geri geri dönen makinistler Halil Özmen ve Muzaffer Sevgi yönetimindeki DE 33067 sefer sayılı TCDD'ye ait lokomotifin çarptığı belirlendi.

Öğrenciye çarptıklarını fark etmeyen ve gar deposuna dönen makinistler Özmen ve Sevgi, polis tarafından gözaltına alındı. Makinistler, geri geri gittikleri için öğrenciyi fark etmediklerini söyledi. Lokomotifin çarpmasıyla defter ve kitapları rayların üzerine dağılan Çakman'ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Abdullah Cihan Çakman'ın, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta, lokomotifin çarpması sonucu öldüğü rayların üzerinde daha önce çektiği fotoğrafı ile kulaklıkla müzik dinlerken çekilen fotoğraflarını paylaşması dikkat çekti. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - K

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vakıflar Bankası Muzaffer Sevgi Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title