Haberler

Okula Geliştirilmiş Kütüphane

Bandırma Ayyıldız Anadolu Lisesi Müdürlüğü'nde, okul bünyesinde zenginleştirilmiş kütüphane projesini uygulamaya konuldu.

Bandırma Ayyıldız Anadolu Lisesi Müdürlüğü'nde, okul bünyesinde zenginleştirilmiş kütüphane projesini uygulamaya konuldu.

Okul Aile Birliğinin katkılarıyla uygulamaya konulan proje kapsamında 2 binden fazla eser okul kütüphanesine kazandırıldı. Kütüphaneye kitaplar öğrencilerin talepleri doğrultusunda alınıyor.

Bandırma Ayyıldız Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Eroğlu, Okul Aile Birliğinin katkılarıyla okul bünyesinde zenginleştirilmiş kütüphane açtıklarını söyledi.

Son yıllarda gelişen teknolojiyle birlikte herkesin evine ve cebine internetin girdiğini dile getiren Eroğlu, "Gençlerimiz teknolojiden güzel şekilde faydalanmak yerine daha çok oyun ve benzeri uygulamalara hayatımızda yer veriyor. Bu duruma son vermek ve okuma oranlarını arttırmak için klasik yöntemler dışına çıkılması gerekiyordu. Bu proje de bu bağlamda ilgi çekecek ve kitap okumayı özendirecek projelerden birisi oldu" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Bandırma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title