Haberler

Öğretmenin, Kız Çocuğunu Taciz Ettiği İddiası

Güncelleme:

Adana'da bir öğretmenin ablasıyla kaldırımda yürüyen 16 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği öne sürüldü. Öğretmen ise "göğsüne dirseğim çarptı" diyerek suçlamaları reddetti.

Adana'da bir öğretmen, ablasıyla kaldırımda yürüyen 16 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay, 25 Temmuz 2015 günü Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahallesi'nde meydana geldi. 16 yaşındaki Ö.A. ablasıyla birlikte saat 17.00 sıralarında alışveriş yapmaya çıktı. Bir süre gezen abla kız daha sonra eve gitmek için İnönü Caddesi'nden toplu taşıma duraklarına doğru hareket etti. Bu sırada da Adana'nın Kozan ilçesinde öğretmenlik yapan M.Y. (41) gezmek için İnönü Caddesi'nde bulunuyordu.

"GÖĞSÜNE DİRSEĞİM ÇARPTI"

İddiaya göre, M.Y. kaldırımda giderken karşısından gelen Ö.A.'nın yanından geçerken taciz edip kaçmak istedi. Bunun üzerine Ö.A. öğretmenin kolundan tutarak kaçmasına engellemeye çalıştı ancak öğretmen kaçtı. Kız çocuğu öğretmen kaçınca çığlık atarak "Beni taciz etti" diye bağırdı. Çevredeki vatandaşlar hemen koşup kız çocuğunun gösterdiği öğretmeni yakalayarak polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, öğretmeni gözaltına alarak ahlak büro amirliğine götürdü. Burada alınan ifadesinde öğretmenin, "Kaldırımda yürürken karşımdan iki kız geliyordu yanlarından geçerken adını polislerden öğrendiğim kızın göğsüne dirseğim çarptı. Ben Kozan'da öğretmenim." dediği öğrenildi.

İFADESİNDE ELİYLE TACİZ ETTİĞİNİ SÖYLEDİ

Kız çocuğu ise psikolog eşliğinde alınan ifadesinde şahsın dirseğinin çarpmadığını yanlarında geçerken eliyle taciz ettiği söylediği öğrenildi. Kız çocuğu öğretmenden şikayetçi oldu.

Zanlı ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Kozan Yaşam Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Onaylı randevu nasıl iptal edilir? (Telefonla ve E-Nabız'dan)? Onaylı randevu nasıl onaylanır (Telefonla ve E-Nabız'dan)?
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500

Yorumlar (16)

yazık olmuş:

bir öğretmen. . . yolda yürüyen iki bayan . . . ve taciz . . . nedense hiç inandırıcı gelmiyor. . cahil bir insan bile böyle taciz etmez . . . kaldırımda geçerken kazayla da eli değmiş olabilir. bazen bizim de başımıza gelmiyor değil kalabalık bir yerde yürürken. . . ayrıca neden hep kadınlara inanılıyor . . . kompleksli ve iftiracı kadınlara hiç mi rastlamıyoruz . . .

28
0
yanıtYanıtla
püskevit gibi kızlar var:

fıstık gibi cilalayıp çıkıyorlar baldırlarını göğüslerini bende kafayı yiyorum zor tutuyorum kendimi. . . ee banada yazık değilmi bende niye yok.

7
19
yanıtYanıtla
amac disi:

Kimse sucu sabit oluncaya kadar haber yapilmamali.Ya oyle degilse insanlarin aileleri var ve bir de onuru.Insan ise bunu hakeder

24
1
yanıtYanıtla
BİR ÖĞRETMEN:

Kız öyle dedi diye tamam mıdır yani? ya yalansa ya yanlışsa ne olacak o öğretmenin onuru yazıktır.

23
0
yanıtYanıtla
süleyman:

sapiklar hep adana yahu tesaduffmu bu :)

13
8
yanıtYanıtla
psikolog:

Yaw Allah askina azicik mantikli olun.. Yolda yürürken (hele kalabalik yerlerde TAKSİM, NİŞANTAŞİ, KİZİLAY, KARSİYAKA VB) günde elli kisi istemeden baska birine temas ediyor. Simdi her temasta kalkip taciz mi var diyecegz.. Belki adam gercekten dogru soyluyordur.. Tanimadan, etmeden kimseye camur atmayalim lutfen.. Ha evet eger suclu ise beter olsun. Ama ya sucsuz ise? Vebal almis olmuyor muyuz? Empati lutfenn..

15
0
yanıtYanıtla
RelaxMobil-IOS:

Gûnûn ilk adana haberi. Devamini bekleriz

6
9
yanıtYanıtla
TürkMobil-IOS:

Ah adana ahhhhh neymişsin be

6
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın.:

yinemi adana?

4
6
yanıtYanıtla
barış:

Şimdi kız çocuklarına sevemeyeceksin başını okşadımmı suçlu oluyon nasıl insanlar var iftira atıyorlar günahya.

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title