Haberler

Obama, Çiprası Arayıp Öğüt Verdi: Saçlarına Aklar Düşer

Güncelleme:

ABD Başkanı Barack Obama, Yunanistan'ın yeni Başbakanı Çipras'ı arayarak tebrik etti ve dinlenme tavsiyesinde bulundu.

ABD Başkanı Barack Obama, Yunanistan'ın yeni Başbakanı Aleksis Çipras'ı telefonla arayarak seçim zaferini kutladı. Çipras'a önümüzdeki günlerde dinlenmesi tavsiyesinde bulunan Obama, aksi taktirde kendisinde olduğu gibi saçlarına aklar düşeceği uyarısında bulunduğu kaydedildi.

TEBRİK ETTİ

Radikal Sol Koalisyon'un (Syriza) seçimlerden zaferle çıkarak hükümeti kurması üzerine Başbakan Aleksis Çipras'a dünyanın dört bir yanından tebrik mesajları gelmeye devam ediyor. Çipras'a bu akşam telefon açan ABD Başkanı Barack Obama, seçim zaferi dolayısıyla tebriklerini iletti. ABD'nin yeni Yunan hükümetine olan desteğini bildirdi.

"YUNANİSTAN'IN GİRİŞİMLERİNİ DESTEKLEYECEĞİZ"

ABD'nin yaklaşımının Avrupa'nın durgunluk sürecinden çıkarak büyüme politikalarına dönülmesi olduğunu aktaran Obama, bu sebeple Yunanistan'ın girişimlerini destekleyeceğini belirtti. Başkan Obama, ABD ve Atina arasında maliye bakanları arasında işbirliği yapılmasını da önerdi.

"SAÇLARINA AKLAR DÜŞER"

Çipras'a önümüzdeki günlerde dinlenmesi tavsiyesinde bulunan Obama, aksi taktirde kendisine olduğu gibi saçlarına aklar düşeceğini uyarısında bulundu.

Genç Yunan Başbakan Çipras'ın Başkan Obama'nın dinlenme tavsiyesine uymasının zor olduğu; zira görevi üstlendiği andan itibaren hükümetin yapması gereken çok fazla işi olduğunu söylediği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Barack Obama Yunanistan Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

AnadolumobilWeb@haberler.com:

İlk nasihat Türke dadanma yoksa sonundoğuda katledilen ermeni gibi kobanide geberen pkk gibi olur..

42
22
yanıtYanıtla
omerm@m.m:

Hemen kavga aninda savas cigliklari nedir senin derdin. Altin safak partisi turk dusmanidir ve sol dusmanidir secilen parti insan dostu ve altin safak partisinin can dusmani simdi senin bu aptalca yorumuna altin safaklilar alkis tutar dunya siyasetini izle ve kendini egit senin gibi cahiller yuzunden dunyada ezik kaliyoruz

yanıt6
yanıt2
gerceklermobilWeb@haberler.com:

Sol hareketin güçlenişi ve HDP hareketi birilerini korkutuyor

12
47
yanıtYanıtla
İnadına barışm@m.m:

Asıl yunanlıların sıkıntısı bundan sonra başlar. Ülke borç batağına düşmüş. Alacaklı alacağından vaz geçer mi.

yanıt6
yanıt0
İyi polis...Mobil-IOS:

Hdp sol değil kürt faşisti bir partidir... Görüldüğü gibi hdpli kürtler Türklere ölüm naraları atmakta... Solu yanlış anlamışsınız siz...

12
4
yanıtYanıtla
AbcMobil-IOS:

Hellal obama

4
9
yanıtYanıtla
PatronMobil-IOS:

Bakalim dinsizin hakindan imansiz gelebilecekmi. Elimizde cipslerle tv den yunanin bu komik halini izleyip gülüyoruz.

9
2
yanıtYanıtla
ASABIMobil-IOS:

BASKALARININ SACLARINA AK DÜSÜYOR BIZIMKILERIN GÖBEKLERI VE CÜZDANLARI SISIYOR.

8
2
yanıtYanıtla
çipurakis:

saçlarına aklar düşeri İngilizce hangi deyimden çevirdiniz? :D

9
0
yanıtYanıtla
omermobilWeb@haberler.com:

Yunanistani abd kurtarir obama yonetimiyle ayni goruste olan yunan basbakani buyuk destek gorecek. Ab abdnin yaninda cocuk kalir abd ne isterse o olur yunan halki iyi bir secim yapti obama yonetimi herhangi bir sag partiyi desteklemeyip abnin ic politikasi sorunu ab cozsun derdi. Onumuzdeki gunler aylar butun negatif haberler pozetif olacak durum bunu gosteriyor

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title