Haberler

-O'N'DAN SONRA-

Güncelleme:

Çiğdem Akın, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında gerçekleşen defilesinde 2017-2018 Sonbahar-Kış sezonunu tanıttı. Defilenen baş mankeni olarak Günay Musayeva podyumdaydı.

Defilelerinde tasarımlarına olduğu kadar hikayelere de büyük önem veren tecrübeli ve başarılı tasarımcı Çiğdem Akın, bu koleksiyonunda -O'N'DAN SONRA- tamlamasının yazılışındaki oyunlardan yola çıkarak renkleri, desenleri ve kumaşları özgür bırakıyor.

Barok dönemin kumaş ve renk skalası ile 80'lerin gülümseten detaylarının bir araya geldiği koleksiyonda Çiğdem Akın, davetlileri bir zaman yolculuğuna çıkarıyor.

Zamansız tasarımlarıyla öne çıkan tasarımcı, zaman ve mekan kavramını holografik düzende ele alarak moda takipçilerine aynı zaman diliminde başka boyutlarda defile izlemeyi vadediyor.

Grand Pera'nın Cercle d'Orient salonunun büyülü atmosferinde gerçekleşecek defilede, Fazıl Say'ın piyano uyarlamasıyla, Barok dönemin büyük sanatçısı Bach'ın bestelerinden oluşan özel bir seçkiye yer veriliyor.

Farklı renk, desen ve dokulardan oluşan tasarımlarda; Dore, Saks CÇherry Rengi ile Yeşil'in çimenden petrole uzanan tonları öne çıkıyor. Barok detayların güçlü bir şekilde yer bulduğu koleksiyonda, Çiğdem Akın tarafından özel olarak hazırlatılan şal desenlerini, etnik dokunuşlar finalize ediyor.

Zengin kumaş seçkisiyle göz dolduran -O'N'DAN SONRA- koleksiyonunda baş rolde yer alan ipek kendini organze, kadife ve şifon gösteriyor. Kürk ile birlikte %100 yün ve kaşmir kumaşlar da dikkat çeken dokular olarak koleksiyondaki yerini alıyor.

Ahu Kulaç'ın tasarladığı çantalar ile birlikte, Erkan Uluç yönetimindeki NARS makyaj ekibinin dokunuşları, Mehmet Tatlı'nın saç tasarımları, Onur Hazar'ın stylingi ve Ferhan Aral'ın koreografisiyle hayat bulacak olan 11. Koleksiyonu -O'N'DAN SONRA- ile Çiğdem Akın, şimdi ile geçmiş arasında sınır tanımayan bir müzik eşliğinde bizi zamanın bahçesinde yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title