Haberler

Niyazi Üzmez Lisesi Kız Hentbol Takımı, Manisa Şampiyonu Oldu

Turgutlu Niyazi Üzmez Lisesi Kız Hentbol Takımı, Liseler Arası Genç Kızlar Hentbol Manisa İl Birinciliği Müsabakalarında İl Şampiyonu Oldu

Turgutlu Niyazi Üzmez Lisesi Kız Hentbol Takımı, Liseler Arası Genç Kızlar Hentbol Manisa İl Birinciliği müsabakalarında il şampiyonu oldu.

Manisa İl Milli Eğitim ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Liseler Arası Genç Kızlar Hentbol Manisa İl Birinciliği'nin final müsabakaları Manisa'da oynandı. Niyazi Üzmez Lisesi Kız Hentbol Takımı, rakiplerini yenerek il şampiyonu oldu. Turgutlu Niyazi Üzmez Lisesi Kız Hentbol Takımı bu başarıyla 23-27 Şubatta Afyonkarahisar'da oynanacak grup birinciliği maçlarında Manisa'yı temsil etme hakkı kazandı. Okulun beden eğitimi öğretmeni ve hentbol takımı antrenörü Havva Kurç, maçlara iyi hazırlandıklarını ve bunun sonucunda şampiyonluğu elde ettiklerini belirterek, 'Hedefimiz, Afyonkarahisar'da oynanacak grup maçlarında da en iyi sonuçları alarak, Manisa'ya en iyi dereceyi getirmek olacaktır' dedi.

(ERK-UFK-BAH) - MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title