Haberler

Nilüfer Belediyespor'un Yeni Transferi Selin Yurtsever Açıklaması

"İlk kez 1. Lig takımında oynayacağım. Nilüfer Belediyespor'da başarılı olacağım"

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor'un Salihli Belediyesi'nden transfer ettiği Selin Yurtsever, ilk kez 1. Lig'de forma giyeceğini ve takımının başarısı için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Yurtsever, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursa Büyükşehir Belediyespor'un altyapısından yetiştiğini, daha sonra İller Bankası, Galatasaray, Rota Koleji ve Salihli Belediyesi'nde forma giydiğini anlattı.

Hayalinin Bursa'da 1. Lig takımlarında oynamak olduğunu belirten Yurtsever, "İlk kez 1. Lig takımında oynayacağım. Nilüfer Belediyespor'da başarılı olacağım. Hedefi olan, gençlere önem veren ve yeni bir oluşumun içinde olmaktan mutluyum. Buraya gelmemin bir nedeni de antrenörümüz Nihat Öztürk'ün gençlere önem vermesi. Burada başarılı olacağım" dedi.

Voleybol sporunu yapmasında babası ve ablasının büyük katkısı olduğunu dile getiren Yurtsever, şunları kaydetti:

"Voleybola küçük yaşta başladım. Babam Şenol Yurtsever, uzun süre Bursa takımlarında forma giydi. Son olarak Bursaspor'da forma giymişti. Ablam Melis Ece Yurtsever 12 yıldır voleybol oynuyor. Her ikisininde başarısı bu spora olan ilgimi artırdı. Onların da desteğiyle başladığım voleybolda iyi işler yaptığıma inanıyorum. Benim, babamın ve ablamın başarısı, küçük kardeşim Beren'i de etkilemiş olmalı ki kendisi de şu anda Büyükşehir Belediyespor'un altyapısında çalışmalara katılıyor. Bir ailede 4 voleybolcu olması güzel bir duygu."

Yurtsever, Türkiye Bayanlar Plaj Voleybol Ligi ekiplerinden Ankara Karayollarıspor'da, arkadaşı Esra Betül Çetin ile başarıyla mücadele ettiklerini vurguladı.

Gençlik Olimpiyatları'nda bu yıl Türkiye'yi temsil edecekleri bilgisini veren Yurtsever, "Türkiye'den bu olimpiyatlara katılan ilk sporcular olacağız. Orada Nilüfer Belediyespor'un sporcusu olarak mücadele etmem benim için ayrı bir önem taşıyor. Ülkemi ve takımımı en iyi şekilde temsil ederek adımı finale yazdırmak istiyorum" diye konuştu.

Nilüfer Belediyespor'un yönetimine teşekkür eden Yurtsever, takımının başarısı için ter dökeceğini sözlerine ekledi. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Bursa Büyükşehir Belediyespor Salihli Belediyesi Türkiye Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title