Haberler

Niksar Çamiçi Kültür ve Sanat Festivali Ertelendi

Tokat’ın Niksar ilçesinde 9 Ağustos 2015 tarihinde yapılması planlanan “Niksar Çamiçi Kültür ve Sanat Festivali” Şanlıurfa Suruç’ta yaşanan saldırı, asker ve polislerin şehit edilmesi nedeniyle iptal edildi.

Tokat'ın Niksar ilçesinde 9 Ağustos 2015 tarihinde yapılması planlanan "Niksar Çamiçi Kültür ve Sanat Festivali" Şanlıurfa Suruç'ta yaşanan saldırı, asker ve polislerin şehit edilmesi nedeniyle iptal edildi.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen bombalı saldırıyı, ülkenin çeşitli yerlerinde asker ve polislerimize yapılan hain saldırıları kınayarak yapılan terör olaylarını lanetledi. Yürekleri yakan, ocakları söndüren terör olayları nedeniyle, Niksar Belediyesi tarafından 09 Ağustos pazar günü Niksar Çamiçi Yaylası'nda yapılması planlanan Niksar Çamiçi Kültür ve Sanat Festivali'nin ertelendiğini bildiren Başkan Özcan, "Tüm ülkemizi derinden üzen bu hain saldırılar yüreklerimizi yaktı, nice ocaklara ateş düşürdü. Gencecik evlatlarımızı kaybetmenin acısını tarif etmemiz mümkün değil. Terörün her türlüsünü ve terörü besleyenleri lanetliyorum. Ülkemizi derinden yaralayan saldırılar masum insanları öldürüyor. Ülkemizi tekrar karanlık günlere götürmeye çalışanlara, kardeşi kardeşe düşürenlere fırsat vermeyeceğiz. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bu nedenle Niksar belediyesi olarak şehit yakınlarımızın acılarına paylaşmak ve onların yanlarında olduğumuzu hissettirmek için festivalimizi erteledik. Devletimizin yapmış olduğu operasyonlarla tüm dünyaya ve bu türlü şer ocaklarına gücünü göstermiş ve bundan sonra da gösterecektir" dedi.

Başkan Özcan ayrıca, şehit olan güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifa diledi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özdilek Özcan Şanlıurfa Niksar Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ANLIK ALTIN FİYATLAR! Bugün (9 Mayıs) çeyrek ve gram altın kaç TL? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne kadar? Yeni randevu sistemi ne? Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir, ne zaman başlayacak? ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ CANLI İZLE! Gelin Evi son bölümde neler oldu? 8 Mayıs... YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 69. bölüm fragman FULL İZLE! #127916 SON DAKİKA: SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI! 36 bin sağlık çalışanı alım başvuru kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 10 MAYIS BİM AKTÜEL ürünler kataloğunda neler var? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Doğal Taşların Özellikleri ve Faydaları: Hangi Kristal Ne İşe Yarar? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? MEB BİLSEM sınav belgesi yayınlandı mı? Sonuç tarihi ne zaman açıklanacak? ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT NASIL OLACAK? Mülakat değişti mi, ne olacak? Anneler günü anlamlı sözler! #128144 Anneler günü için anlamlı ve kısa mesajlar neler? Mülakat sistemi kalkacak mı? MEB öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi nedir? Trafik haftası ne zaman 2024? Trafik haftası hangi hafta, ayın kaçında? Öğretmen atamalarında mülakat değişiyor mu? Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi ne olacak? İŞKUR en çok açık olan meslekler neler? #128204 Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler hangileri? Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal yardım mayıs ayı ödemeleri yattı mı?
title