Haberler

Niğde Belediye Meclisi Toplantısı Gerçekleşti

Niğde Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı Eski Meclis Üyesi ve Eski Başkan Yardımcısı Mustafa Soylu'nun Vefatı Nedeniyle Saygı Duruşuyla Başladı.

Niğde Belediyesi Eski Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Eski Yardımcısı Mustafa Soylu'nun vefatı nedeniyle Nisan Ayı toplantısın da Belediye Meclis Üyelerini 1 Dakikalık saygı duruşuna davet eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Belediye Meclis Üyesi olarak görevini sürdüren ve beraber çalıştığımız Ayten Soylu hanımefendinin eşi olan Belediye Eski Başkan Yardımcılarından Mustafa Soylu'yu rahmetle anıyor, Ayten hanıma belediye meclisi, Niğde Belediyesi ve şahsım adına bir kez daha başsağlığı diliyorum" dedi.

Başkan Akdoğan Nisan ayı meclisinde yaptığı konuşmada belediye çalışmaları hakkında bilgide verdi. Başkan Akdoğan; "Her geçen gün büyüyen ve gelişen Niğde'nin bu değişime paralel olarak ihtiyaçları da değişmektedir. Merkezi hükümetimizden de aldığımız destekler neticesinde her geçen gün hizmetlerimize yenisini ekliyoruz. Belediyemiz, dürüst, adaletli, şeffaf ve ilkeli hizmet prensiplerinden ödün vermeden, Niğde ve Niğdeliler için modern uygulamalarına devam ediyoruz. Şehrimiz; tarihiyle, kültürüyle, maddi ve manevi değerleriyle sizden bize emanet olup hem bu günün insanı hemşerilerimiz, hem gelecek nesiller için Niğde'mize hizmetin en fazlasını, en iyisini, en kalitelisini yapmak boynumuzun borcudur" dedi.

"Niğde'mizin güzel insanlarına ne kadar hizmet etsek azdır" diyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde Belediyesi olarak 2 yılda örnek alınabilecek çok önemli projelerin altına imza attık. Belediye Meclisimizle, müdürlüklerimizle, sivil toplum örgütlerimizle, muhtarlarımızla birlikte çalıştık. En önemlisi de saygıdeğer Niğde halkının desteğini hep yanımızda hissettik. Niğde, geleceğe sağlam adımlarla, umutla yürüyorsa Niğdeliler olarak övünmek hakkımızdır. Alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda sunduğumuz hizmetlerin yanı sıra, Niğde'nin gelişimine katkı sağlayacak projelere 2010 ve 2011 yılında da imza attık. 2010 yılında 12 yeni park yapıp hizmete sunduk. Bunun yanı sıra; Atıksu Arıtma Tesisi Yenileme Projesi, İlhanlı Mahallesi Çok Amaçlı Salon Projesi, Sokak Hayvanlarına Geçici Barınak Projesi, Yeşilburç-Özbelde Su Hattı Yenileme Projesi, Dere Mahallesi Kapalı Pazar Projesi, Eğlence Mekanlarını Hıdırlık Mevkiine Taşıma Projesi, Yeni Zahire Pazarı, Efendibey Mahallesi-Kentsel Dönüşüm Projesi, Katı Atık Düzenli Depolama Projesi, Modern İtfaiye İstasyonu gibi bir çok projenin hayata geçmesi için gayret sarfettik. Bu projelerden bir kısmını tamamladık. Bir kısmını da tamamlamak üzereyiz. Diğer yandan Niğde'mizin tanıtımına Niğde Belediyesi olarak büyük önem verilmiştir. Niğde'miz, kültür ve turizm projelerinin yanı sıra sosyal projelerle de tanışmıştır. Niğde'mize yapacağımız çok iş hemşerilerimize sunacağımız çok hizmet var. Bunun için çalışmalarımıza devam ediyor, yeni yeni projelerin hayata geçmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

22 madde ile toplanan Niğde Belediyesi Nisan ayı meclisinde komisyon üyeleri seçimi de yapıldı.

Belediye Meclisi Başkan Birinci Vekilliğine; Yakup Yerlikaya, Belediye Meclisi Başkan İkinci Vekilliğine; Ali Şafak seçilirken, Divan Katipliğine Ali Cemil Arıcan, Gülçin Güç Yaşar, Divan Katipliği Yedek üyeliğine; Nail Songur, Fevzi İnsel, Encümen Üyeliğine Metin Köse, Ahmet Taciroğlu, Fatma Büyükakkaş, Plan Proje Komisyonuna; Hüseyin Şarahman, Ahmet Ceylan, Yakup Yerlikaya, Ertuğrul Çelenkoğlu, Metin Ekinci, İmar Komisyonuna; Remziye Güvenç, Fevzi İnsel, Gülçin Güç Yaşar, Murat Akkurt, Abudder Zorba seçildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title