Haberler

Nazilli Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı

Nazilli Belediye Meclisi'nin Nisan 2013 dönemi olağan toplantısı yapıldı.

Nazilli Belediye Meclisi'nin Nisan 2013 dönemi olağan toplantısı yapıldı.

Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda 19 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Belediye Meclisi'nin Nisan 2013 Dönemi Olağan Toplantısı Belediye Başkanı Haluk Alıcık Başkanlığı'nda meclis salonunda gerçekleştirdi. Üç Encümen Üyesinin seçiminin yapılmasına karar verilen toplantıda Plan Bütçe Komisyonu, Belediye Malları Takdir Kıymet Komisyonu, Askerlik Meclisi ve İmar Komisyonuna seçilen isimler belli oldu.

Belediye Meclisi'nin Nisan 2013 Dönemi Olağan Toplantısında Pirlibey taksi hattının satışının yapılması, 2. Rahvan At Yarışı Festivalinin yapılması ve Mükerrer sokak isimlerinin değiştirilmesi görüşülerek oybirliği ile karar verilirken, Afet zararlarının azaltılmasına yönelik projenin görüşülmesi oybirliği ile bir dahaki meclis toplantısına bırakıldı. Üç Encümen Üyesinin seçiminin yapılmasına karar verilen toplantıda encümen üyeliklerine belirlenen adlar, Doğan Güneş, Erkin Özbek ve Hüsnü Savranoğlu oldu. Plan Bütçe Komisyonuna Hakan Kumcuoğlu, A.Vahit Aysan, Gürdal Yüzügüler, A.Haydar Yetim, Mehmet Akkan, Belediye Malları Takdir Kıymet Komisyonu için Asil üye olarak Hakan Kumcuoğlu, Yedek üye olarak da Ahmet Uluhan, Askerlik Meclisinin Asil üyeliğine Yılmaz Kınlı, yedek üyeliğine M. Hilmi Ökte, Mal Müdürlüğü Gayrimenkul Satış Komisyonuna asilde Dursun Öztunç, yedekde Mehmet Koşar ve İmar Komisyonuna Mustafa Akkaya, Mehmet Koşar, Gonca Yelkovan, Erkan Uğurlu ve Ahmet Güntay isimlerinin seçimlerinin yapılması görüşülerek oybirliği ile kabülüne karar verildi.

Çatı ve çatı arası piyes ek yönetmeliğinin görüşüldüğü toplantıda Çatı ve Çatı Arası Tadilat harcının belirlenmesi ve gelir tarifesinin belirlenmesi oyçokluğu ile kabul edildi. İsabeyli Beldesi 3817, 4425 Nolu Parsellerin bulunduğu alanda imar plan değişikliği talebi, İsabeyli Beldesi Cumhuriyet Mahallesi 2621 nolu parselin bulunduğu alanda imar plan değişikliği talebi, İsabeyli Beldesi Kurtuluş Mahallesi 3037 Nolu Parselin bulunduğu alanda imar plan değişikliği talebi ve İsabeyli Beldesi 1756, 1759 Nolu Parsellerin bulunduğu alanda imar plan değişikliği talebi görüşülen mecliste oybirliği ile reddine karar verildi. Nazilli Belediyesine ait Zafer Mah. Katlı otopark etrafındaki dükkanın Özürlüler Merkezi olarak yapılandırılması oy birliği ile kabul edilen mecliste son iki gündem maddesi olan Mezbaha Tesisinin Satışının görüşülmesi ve 2012 Faaliyet Raporunun görüşülmesi oyçokluğu ile kabul edildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Pirlibey İsabeyli Nazilli Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title