Haberler

Mustafa Ceceli'ye Onbeş Bin Kişilik Vokal

Üsküdar Belediyesi’nin organize ettiği gençlik konserlerine Mustafa Ceceli damga vurdu.

Üsküdar Belediyesi'nin organize ettiği gençlik konserlerine Mustafa Ceceli damga vurdu. Burhan Felek Spor Salonu'nda düzenlenen konserde 15 bin kişilik bir seyirci topluluğu Ceceli'ye vokallik yaptı.

Genç kuşağın başarılı sanatçısı Mustafa Ceceli, Üsküdar Belediyesi'nin organize ettiği konserde hayranlarıyla buluştu. 15 bin dinleyici için en güzel eserlerini seslendiren genç sanatçı, gördüğü ilgi ve sevgi için coşkulu kalabalığa teşekkür etti. Tamamen dolan Burhan Felek Spor Salonu'na giremeyen birçok Ceceli hayranı ise geri dönmek zorunda kaldı. Ceceli'nin sahneye çıkmasıyla coşan hayranları, son şarkıya kadar enerjilerini hiç kaybetmedi. Dört şarkı seslendirdikten sonra kısa bir sohbet arası veren Ceceli, organizasyonu yapan Üsküdar Belediyesi'ne teşekkür ederek, Belediye Başkanı Mustafa Kara'yı sahneye davet etti. Seyircilerin alkışlarıyla sahneye çıkan Kara, "Beş senedir gençlik merkeziyle birlikte nice konserlere ev sahipliği yaptık. Gençlerimizin sanatla, eğlenceyle buluşması için imkanlarımız dahilinde çalıştık. Davet ettiğimiz kıymetli sanatçılarımız da bizleri kırmayıp organizasyonlarımızda bizlere eşlik edip destek verdi. Bugün de Sayın Mustafa Ceceli gelerek bizleri onurlandırdı. Kendisine bu müthiş kalabalığın huzurunda tekrar teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Kara sözlerini şöyle sürdürdü:

"15 gün sonra görevimi devredeceğim. 10 yıldır birlikte çalıştığım mesai arkadaşım Sayın Hilmi Türkmen yerime adaylığını koymuş bulunuyor. Kendisinden bir söz almak istiyorum sizlerin huzurunda. Hilmi Bey seçimlerden sonra sizi başkan olarak bu etkinliklerimizi devam ettirirken görebilecek miyiz? Mustafa Bey'i Üsküdar'ımızda tekrar misafir edebilecek miyiz?"

Mustafa Kara'nın sözleri üzerine sahneye gelen Hilmi Türkmen, "Gençlerimiz için bu güzel etkinliklerin devam mutlaka olacaktır. Biz gençlerimizi iyiyle, güzelle buluşturmaya gönüllüyüz. Gençlerimiz için nice projelerimiz var. Yeni dönemde hepsini hayata geçirip Üsküdarlı gençlerin ne kadar şanslı olduğunu herkese göstereceğiz inşallah" sözleriyle Kara'nın sorusuna cevap verdi.

"Benim bilmek istediğim bugün 15 bin kişiyle verilen bu konserin tekrarını Validebağ Kent Ormanı'nda ve yapılacak yeni Üsküdar Meydanı'nda 100 bin kişi ile vermeye Mustafa Ceceli var mıdır? Bugünden davetimizi yapsak sözümüzü alabilir miyiz?" diyerek Mustafa Ceceli'yi tekrar Üsküdar'a davet eden Türkmen, Ceceli'den "Söz veriyorum. Bu coşkulu seyirciyle yeniden buluşmaya şimdiden hazırım" cevabını aldı. Cevaba seyircilerden de büyük alkış ve tezahürat geldi.

Daha sonra AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, "Mustafa Bey'in sahnesini ikinci kez işgal etmemek adına kendisi için hazırladığımız küçük hediyemizi şimdiden takdim edelim istiyorum" diyerek Üsküdar Belediye Meclis üye adaylarının en genç isimleriyle birlikte Ceceli'ye bir plaket ve çiçek takdim etti. Kendisiyle birlikte hediye takdimine çıkan meclis üyesi adayları Sedat Ayyıldız, Umu Can Ekşi ve Kemal Canikli'nin en genç meclis üyesi adayları olduğunu vurgulayan Türkmen, "Umut Can Ekşi, seçildiği takdirde İstanbul'un en genç meclis üyesi unvanını alacaktır. Kültür sanat şehri olan Üsküdar'ımızda gençlerimizin sesi olacak, siz kıymetli gençlerimizi belediye meclisinde temsil edecek olan bu üç genç kardeşimize başarı dileklerimi sunuyorum" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Hediye ve çiçek takdiminin ardından Mustafa Ceceli konserine kaldığı yerden devam etti. 2,5 saat süren konserin tek bir anında bile tempoyu düşürmeyen seyirciye teşek eden Ceceli, alkış ve tezahüratlar eşliğinde konseri noktaladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Üsküdar Belediyesi Mustafa Ceceli Hilmi Türkmen Mustafa Kara Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (1)

selen ceceliselen0404@hotmail.com:

askım bebeyim bitanem yaaa yalovayada gelse keşke

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title