Haberler

Muratpaşa'dan Çocuklara Bilgi ve Eğitim Merkezi Armağanı

Muratpaşa Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, çocuklara kreş ve gündüz bakımevi ile eğitim-bilim merkezi armağan ederek kutlayacak.

Muratpaşa Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, çocuklara kreş ve gündüz bakımevi ile eğitim-bilim merkezi armağan ederek kutlayacak. Ermenek Mahallesi 'ndeki bina düzenlenerek Türkan Saylan Kreş ve Gündüz Bakımevi ile etüt merkezi niteliğinde Eğitim Bilgi Merkezi olarak hizmet vermeye hazırlanıyor. Muratpaşa Belediyesi'nce yapılan Türkan Saylan Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Eğitim Bilim Merkezi, 22 Nisan Çarşamba günü hizmete sunulacak.

KİMLERE HİZMET VERECEK

Kreş ve gündüz bakımevi öncelikli olarak tek ebeveynli, sosyo-ekonomik yetersizlik durumu tespit edilen ailelerin çocukları ile şehit ve gazilerin 36-72 ay arası çocuklarına okul öncesi eğitim hizmeti verecek. 90 öğrenci kapasiteli olacak kreş ve gündüz bakımevinde bilim atölyesi, sanat atölyesi, drama-müzik atölyesi, okuma yazmaya hazırlık, hayal dünyası ve hareket merkezi olmak üzere 6 farklı eğitim alanı bulunuyor.

Bilgiyi ezberden kurtarıp, her yaşta çocuğun anlayabileceği bir düzeyde somutlaştırmış sistemin uygulanacağı kreş ve gündüz bakımevi atölyelerinin çocukların ilgi ve ihtiyaçlarına yönelik, doğal ve gerçek hayat ile ilişkili, bireysel öğrenmeyi destekleyen zenginleştirilmiş eğitim materyalleri ile donatıldığı bildirildi. Aynı binada kreş ve gündüz bakımevinin yanı sıra eğitim bilgi merkezi de hizmet verecek.

İlk ve ortaokul öğrencilerinin öğretim programlarına bağlı olarak Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler, İngilizce, branşlarında eğitim-öğretim gerçekleştirilecek olan Türkan Saylan Eğitim Bilgi Merkezi'nde sosyal- kültürel kurslar, sportif eğitim ve etkinlikler, turnuvalar düzenlenmesi de planlanıyor. Türkan Saylan Eğitim Bilgi Merkezi'nde ayrıca öğrencilere yönelik danışmanlık hizmeti de verilecek.

22 NİSAN'DA AÇILACAK

Türkan Saylan Kreş ve Gündüz Bakımevi ile etüt merkezi niteliğinde Eğitim Bilgi Merkezi 22 Nisan Çarşamba günü saat 14.00'de gerçekleştirilecek törenle hizmete sunulacak. 'Çocuklara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda en anlamlı armağanı vermek istedik' diyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; Ermenek Mahallesi 10 nolu Sokak'ta gerçekleştirilecek açılış etkinliğine tüm Antalyalıları davet etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkan Saylan Muratpaşa 23 Nisan Yerel Haberler

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Bakmadan Geçme

YALI ÇAPKINI 70. BÖLÜM FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm fragman tek parça izle! Seyran ölecek mi? İzmir 19 Mayıs Konserleri 2024! 19 Mayıs ücretsiz etkinlik ve konserler nerede? Hangi sanatçı nerede konser verecek? 19 Mayıs Ankara etkinlikleri: Ankara'da etkinlik olacak mı? 19 Mayıs etkinlikleri neler? ANKARA ETKİNLİK TAKVİMİ! KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #127916 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Kimdir? Selahaddin Eyyubi hangi milletten? Bahar 12. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Şaban Ataş cinayeti ne? Şaban Ataş'ı kim öldürdü? Müge Anlı canlı yayınında itiraf! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri! En Güzel ve Anlamlı 19 Mayıs Mesajları 14 Mayıs TV Yayın Akışı #128250 Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu mu? Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? Özlem Savaş biyografisi! Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? #127942 Galatasaray Süper Lig Kupasını derbide mi alacak? Az önce deprem mi oldu? 14 Mayıs en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! 19 Mayıs niçin ilan edildi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Neden Kutlanır? Sinan Ateş'in öldürülme görüntüleri! Sinan Ateş ne zaman öldürüldü?
Manşetlerden biri bomba! Aziz Yıldırım'ın Mourinho açıklaması dış basında geniş yankı buldu

Manşetlerden biri bomba! Aziz Yıldırım'ın Mourinho açıklaması dış basında geniş yankı buldu

title