Haberler

Tacize Uğrayan Genç Kızın İfadesi Şaşkına Çevirdi

Güncelleme:

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde 56 yaşındaki hem muhtar, hem de bakkallık yapan şahsın cinsel tacizine maruz kalan 16 yaşındaki kızın mahkemede anlattıkları şoke etti.

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde 56 yaşındaki hem muhtar, hem de bakkalcılık yapan adamın cinsel tacizine maruz kaldığı iddia edilen 16 yaşındaki genç kızın mahkemede anlattıkları kan dondurdu.

SANIK İFADE SIRASINDA DIŞARI ÇIKARILDI

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık 56 yaşındaki M.A.D. ve mağdur kız 16 yaşındaki K.A. ile kızın şikayetçi ailesi ve avukatlar hazır bulundu. Kayseri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü avukatı da davaya müdahil olarak katıldı.

Pedagog eşliğinde ifadesi alınan mağdur K.A., halen psikolojik tedavi gördüğü için ifadesi alınmadan önce sanığın ve ailesinin dışarı çıkarılmasını talep etti. K.A.'nın ifadesi sırasında sanık ve kızın ailesi duruşma salonu dışına çıkarıldı.

"ÖNCE YEĞENİM DİYEREK YAKLAŞTI"

K.A. ifadesinde sanığın kendisine önce amca/yeğen ilişkisi gibi yaklaştığını belirterek, yaşadıklarını şu şekilde anlattı:

"8.sınıfa giderken bakkala sürekli girip çıkardım. Bana babamın durumunun iyi olmadığını söyleyip, yeğenim diyerek harçlık vermeye çalışırdı ama ben almazdım. Daha sonra ben 9. sınıfa geçtim. Gerçekten amca gibi davranıyordu, ben de daha sonraları harçlığı aldım.

"BOĞAZIMI SIKARAK TEHDİT ETTİ"

Ardından bana 'Senin telefona ihtiyacın olur' diyerek cep telefonu alacağını söyledi. Ben de babam bana alır diye reddettim. Telefon aldığını ve onu almamı söyledi, kabul etmeyince boğazımı sıkarak beni tehdit etti. Ben de aldım ama hiç kullanmadım.

"ÇIPLAK KADIN FOTOĞRAFIYLA KORKUTTU"

Ağabeyim telefonu yakaladı, arkadaşımdan aldım deyince sinirlenip kırdı. Daha sonra sanık okuluma geldi ve yine aldığı telefonu bana vermeye çalıştı, bu sefer çıplak kadın fotoğrafına benim kafamı koyup babama göndereceğini söyleyip tehdit ederek, verdi, ben de korkup aldım.

"KARISI BANA, 'SENİ GEBERTİRİM' DEDİ"

Bir gün bakkala gittiğimde ekmek raflarının arkasına çekerek beni öpmeye çalıştı, elini pantolonumun içine sokunca kendisini itip kaçtım. Bir kaç gün sonra karısına gittim, H.D. teyzeye kocasının bana yaptıklarını anlattım. O da bakkalda ekmek raflarının arkasına çekip, beni çimdikleyerek, başka bir kimseye anlatırsam geberteceğini söyledi."

"DEFALARCA CİNSEL TACİZDE BULUNDU"

Sanığın cinsel tacizlerinin devam ettiğini belirten mağdur K.A., "27 Kasım 2015'te devamsızlığım nedeniyle sağlık raporu almak için beni otomobiline aldı. Daha sonra Hacılar'da ıssız bir eve götürdü. Orada yine çıplak kadın fotoğrafına benim kafamı koyduğunu, babama göndereceğini tehdit ederek, üzerimi çıkardı. Yine kendisini itip, kaçtım. Daha sonra okulda arkadaşlarıma anlattım, onlar da müdüre anlatmış. Babam geldi ve polise gittik. Şikayetçiyim" diye konuştu.

"NAMUSUM VE ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDERİM"

Mağdurun ifadesinin ardından yeniden duruşma salonuna alınan sanık M.A.D., "Namusum ve şerefim üzerine yemin ederim ki asla böyle bir şey olmadı" dedi.

BABASINA SARILARAK GÖZYAŞI DÖKTÜ

Mahkeme heyeti mağdur genç kızın algılama yetisine dair rapor aldırılması, 6 tanığın dinlenmesi için duruşmayı ertelerken, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma sonrası mağdur K.A., babasına sarılarak gözyaşı döktü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hacılar Kayseri Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (10)

gayseri:

gayseri ile tırtabzon pislikte birbiriyle yarışıyor. . .

14
9
yanıtYanıtla
İSTEMEM, YAN CEBİME KOY HESABI YANİ...:

BANA PARA VERMEK İSTEDİ , ÖNCE ALMADIM, SONRA ALDIM. . . BANA TELEFON ALMAK İSTEDİ , ÖNCE ALMADIM, SONRA ALDIM. . BENİ BAKKALA GÖTÜRDÜ, EKMEK RAFLARININ ARKASINDA BENİ ÖPMEYE GÖTÜRDÜ, SONRA KAÇTIM. . OKULDA DEVAMSIZLIĞIM VARDI BANA RAPOR ALMAK İÇİN ARABASINA BİNDİRDİ DAĞ EVİNE GÖTÜRDÜ, ÜZERİMİ SOYDU. . . . YAV İNANMAMIZI MI BEKLİYORSUN SEN BU HİKAYELERE? BENCE ALAN MEMNUN SATAN MEMNUN DURUMU VAR ORALIKTA. . . ARPA KESİLİNCE AKLIN BAŞINA GELDİ GALİBA?

9
2
yanıtYanıtla
urfalı Türkmen:

baştan sona kızın uydurması gibi geliyor. her söylenen birbirinden tutarsız.

10
0
yanıtYanıtla
bozkurt:

bu adam da ne namus kalmış ne şeref bunu urgan ipiyle asıp ayılara yem diye vereceksin. . PİSLİK HERİF. .

5
0
yanıtYanıtla
sina konyalı:

ahlaksız yaşından utan torunun yaşında pislik

5
0
yanıtYanıtla
SERDAL TÜRK:

kayseri . . . . .

1
2
yanıtYanıtla
Ercan:

bu iş te biraz karışıklık var gibi. tamam adam bir pislik yapmak istemiş bel ki de yaptı. . adamın suçu sabit ama kız ın ifadeleri biraz kız örgütlenmiş tembihlenmiş hissyatı uyandırıyor. acaba aileden birileri adamdan para mı sızdırmaya çalıştı. 56 yaşınd ki bir ilçedeki adam photohop yuapmakla tehdit ediyor düşünsene !!! eger bu adam bu kıza bişey yapsaydı zaten elinde çıplak fotografı olurdu. çıplak fotograf yaparım diyorsa ne olabilir?

3
0
yanıtYanıtla
Ömer:

İDAM GELMELİİ

2
0
yanıtYanıtla
emekli:

iftira zannedersem bir ekızım bakkala gitmişin seni cimciklemiş dahaneden gidiyorsunarabasına biniyorsun be kızım taci sezdiğin and aoadamlailişkini kesin babanaveyaöğretmenin eduurmu anlatabilirdin malasef böyl epislik adamlar dikkat edin kız çocukları

0
0
yanıtYanıtla
1:

igrenc mahlukat

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title